Normális a puszilkodás?
Figyelt kérdés
Barátnőm 22 éves, de mai napig puszit ad a nagyszüleinek és a keresztapjának, ha találkoznak. De szinte naponta találkoznak, nem is laknak messze egymástól. Normális ez? Mert a mi családunkban nincs ilyen, én kicsit gyerekesnek tartom.2016. aug. 4. 11:29
1/16 anonim válasza:
Sztem teljesen normális és szép, ritka szokás ez (amennyiben őszinte a puszi)... én is a mai napig megpuszilom a nagyszülőket, szülőket, tesókat, keresztszülőket p ha találkozunk... majdnem napi szinten találkozunk.
3/16 anonim válasza:
Persze, hogy az.
Nyílván szoros kapcsolatban vannak és kedveli őket. Én a mamámnak sok sok puszit adtam és nem csak köszönéskor.
4/16 anonim válasza:
simán, teljesen normális nálunk is ez volt
5/16 anonim válasza:
Nem gyerekes, ha valódi mély érzések vannak mögötte, akkor normális.
6/16 anonim válasza:
Nem érten, miért lenne gyerekes?
Vagy mit kéne tenni? Kezet rázni mindenkivel?
7/16 anonim válasza:
Hát az attól függ, hogy hova, gondolom te arcra gondolsz, az nem gáz. Viszont én láttam már olyan 20 éves lányt aki úgymond "megcsókolta" az apját, rendesen szájra. Mikor megláttuk a barátnőimmel azt hittük elesünk a saját lábunkban. Hát más ház, más szokás, ahogy mondani szokták. :D
8/16 elmentekti válasza:
Az. Èn se szeretem, èn inkább ölelèspárti vagyok, de ha akarják csinálják, csak tartsák tiszteletben, h èn nem kèrek belôle.
9/16 anonim válasza:
Normális... kinél mil a szokások
Én minden nap adok anyunak, apunak, nagyszülőknek.
Anyu apu kap reggel és ha elmegyek valahova (másnál aludni, bulizni) esetleg még akkor is ha suliba megyek, valamint ha hazaértem.
Nagyszülők kapnak érkezéskor/távozáskor...
18L
10/16 Eszter76 válasza:
Szeretnék puszit adni a nagyszüleimnek, de sajnos már egyikük sem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!