Ti meghívnátok az esküvőtökre a nagymamátokat, ebben a
helyzetben?
Figyelt kérdés
12 éves korom óta egyszer láttam, mikor apumnak elég súlyos autós balesete volt, akkor is leb*szott azért, mert nem sírok. Soha életemben sem szeretet, sem ajándékot nem kaptam tőle, csak egyetlen egyszer karácsonyra egy fülbevalót, utána is közölte, h hitelből van. Apámmal tartja a kapcsolatot, egyébként a családunk (anyuék meg a tesómék) utáljuk. Nagyon sokszor tett nekünk keresztbe, sosem segített, miután öcsémet kiskorában (2 éves volt) műtötték, én meg ovis voltam, egy délutánra sem volt hajlandó vigyézni ránk, mrt nem volt kedve. anyumat is zsigerből utálja. elhívnátok, csak azért, mert családtag? A nagypapámmal, az ő férjével soha nem volt bajom, ő nagyon aranyos, kedves ember, de ennek a hárpiának az áskálódása kicsit se hiányzik.
Az mondjuk elég kellemetlen, hogy évtizedekig nem sikerült megoldania a szüleidnek egy problémát, aminek az lett a vége, hogy apád igazából nem is a családotok tagja (merthogy ugye a család: "anyuék meg a tesómék"). Én először erről beszélgetnék a szüleimmel, majd ha velük tisztáztam mindent, akkor mennék el nagyanyámhoz, hogy miújság. Persze csak ha fontos.
2016. aug. 1. 10:50
12/16 anonim válasza:
nem. az utolsó 1 évtizedben semmennyit nem vett részt az életedben(gondolom huszonéves lehetsz).
vérrokon ez tény. de én inkább olyan embert hívnék meg,akivel tartottam is a kapcsolatot az utóbbi években, velem volt amikor megismertem a párom, ismeri őt is,engem is, jóban vagyunk.
a nagymamád téged sem ismer,nemhogy a párodat és a kapcsolatotokat. semmi helye nincs ott szerintem az esküvőn. ő a felnőtt,neki kellett volna tenni érte,hogy legyen köztetek kapcsolat.nem a te feladatod lett volna 12-13 évesen keresni,hogy de hát mama találkozzunk. ő volt a felnőtt,szart rád. akkor nem érdemel most mást,mint hogy te is szarj rá
2016. aug. 1. 12:52
13/16 anonim válasza:
Nem. Én jól akarnám érezni magamat az esküvőmön,pont. Legalább egyel kevesebb ember,kevesebb költség. Attól mert családtag, tudod ki hívná meg. Nyaljon sót.
2016. aug. 1. 12:59
14/16 anonim válasza:
Én nem hívtam meg, pedig egy háztartásban él a szüleimmel.
Pechemre másik mamám erről nem tudott, és esküvő napján beszélte rá, hogy ugyan mégis jöjjön el. Gondolhatod mennyire hiányzott a telefonálgatás, hogy rakjanak fel még egy terítéket meg széket..
2016. aug. 1. 16:07
15/16 anonim válasza:
Miért kellene meghívni? Olyan nincs,hogy "illik". Illik normálisan viselkedni az unokával meg az anyjával. Ha ez nem megy akkor semmi keresnivalója az esküvőn. Üljön csak a garzonlakásában ès kötögessen egyedül a mocsok!
2016. aug. 1. 20:16
16/16 anonim válasza:
Nem. Nincs "illik" és "nem illik", a saját esküvődre azt hívsz meg, akit akarsz, akit érdemesnek tartasz arra, hogy részese lehessen ennek az élménynek. A nagymamád semmit nem tett ezért, nem is várhat el cserébe semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!