Te melyik lehetőséget választanád?
1. Eltűröd a családod hülyeségeit, hogy piszkálnak, csesztetnek, kibeszélnek, hülyének néznek és megvernek, cserébe tiéd az örökségük egy jelentős része! (30 millió ft felett)
2. Lelépsz, nem alázod meg magad többé és hagyod, hogy az örökséged elvesszen!
Évekig hagytam, hogy a volt férjem beleszóljon az életembe, ugyanúgy alázott (gyerek előtt), számonkért, csak azért, mert a megítélt összeg négyszeresét adta oda havonta.
Én tűrtem,mert a pénz jól jött, de egy éve elegem lett.
Épp, hogy kijövök a pénzemből, de szabad vagyok és boldog.
Közben szarul állsz anyagilag, nem egyszeri pénzben kapod meg, hanem mondjuk földekben, ingatlanban, tehát befektetheted, vállalkozást nyithatsz.
Várakozás időtartama, míg meg nem hal az illető, akitől öröklöd (cserébe gondozod, stb)
ha nyominger vagy élni az örökségel se tudsz majd mit kezdeni
aki türi hogy alázák az mégis hogy akar vállalkozást müködtetni
és ki biztositja hogy te leszel az örökös
magyar jogban legfeljebb köteles rész van és lúzerek nem is kapnak többet
nem értem a kérdést
hallottál már törvényről? kisemmizni nem tudnak, ha még el is adnák az ingatlanokat, a kötelesrész még akkor is ott marad
és ha tényleg annyira rossz a kapcsolat, akkor még ki is lehet velük szúrni...
azért ne legyünk már ennyire életképtelenek
8-as, eltartási szerződést köt, és máris nincs kötelesrész és kész. Csak hogy tudd.
Egyébként 2-es opció. Nulláról is élhető körülményeket teremtettem magamnak, nem áldoznám fel a boldogságom némi pénzmagért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!