A nagymamám állandóan kölcsönkéri a ruháimat, ez csak szerintem nagyon gáz?
Ha tudtok angolul, nyert ügyetek van, rengeteg ilyen oldalt fellelni, pl. itt egy cikkgyűjtemény Pinterestről:
Azért érdemes nagyi mellett maradni a böngészésekor, mert azért itt is vannak baromságok persze :)
12-es, nem tudom, mennyire szoktál sorozatozni, de rengeteg amerikaiban le szokták lőni a vén utcasarki poént.
Nyilván nézhet ki fiatalosan is jól egy idős néni, erre próbáltam tanácsokat adni, meg nézhet ki akaratán kívül úgy is, mint az előbbi verzió, szétkent rúzzsal, egyenetlen szemtussal, pi..anaciban.
Sajnos Budapest utcáin inkább ezzel találkozni, és a leírás alapján a kérdező nagyija is errefelé hajolhat inkább.
Én elég hippi-féle vagyok, elég nagy a tűrőképességem más kinézetére, de legutóbb, amikor ilyen hegyes, itt-ott letört, lenőtt, magentára mázolt hatalmas műkörmökkel láttam egy hasonló, valószínűleg dédmama korú egyént, már én is majdnem elnevettem magam. Ehhez társult jó mély dekoltázsú top, csőnaci, tornacipő, vörösre festett haj, a ráncai között szétkent rikító smink.
Istentelenül nézett ki, nem is értem, nem volt neki családja, hogy szóljon neki?
Láttam már bőrnadrágban, magassarkú csizmában hosszú, fehér hajú idős hölgyet, oldalkarikával az orrában! Ő pl. adott magára, szolid sminkkel, natúr színű körmökkel jelent meg, semmi rikító, semmi testkidobó cucc, vagány volt, mégis elegáns. Eszméletlen jól festett.
Annyi jó lehetőség van egy jó karban lévő, idős hölgy számára, tényleg nem kell temetniük magukat, nem kell otthonkában járniuk... szinte bármilyen stílus megfér rajtuk, egészen addig, míg a testalkatukhoz, korukhoz van szabva, de az jó eséllyel nem a tini unokáról leemelt ruhákban valósul meg.
Nekem anyukám 60 éves. Én 20 vagyok.
Nadrágban nem egy a méretünk, de felsőket van hogy csereberélünk. Illetve ő is olyan üzletekben vásárol, mint amikben én.
Nyilván én sem járok hasvillogtató toppokban és falatnyi rövidnacikban, ahogy ő sem.
Ha mamád tényleg ennyire túlzásba viszi, hogy villogtatja magát, akkor le kéne vele még párszor beszélni, hogy az ő fiatalsága már a múlté. :)
Nem tud megöregedni. Anyósom is ilyen. Magának tiniholmit vesz, nekem vénasszony-cuccokat. Ha reklamalok, "nem vagy már fiatal"(37vagyok, ált 30-nak sem nèznek) de ő persze fiatal, mert ha azt mondjuk, hogy közèpkorú, megsértődik.
Komikusan tud kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!