A nagymamám kórházban van és csak én törődök vele de már nem bírom, mit tegyek?
A kórházban miért Te fürdeted?!
Sajna biztos kellemetlen ez a helyzet, de fordított esetben Ő is látogatna téged, mivel ezek szerint neked is csak Ő van!!!
Látom, sokan szerencsések, és még nem volt közeli élményük róla, milyen szinten van a kórházi ellátás.
Nem, a legtöbb helyen nem látják el, nem fürdetik meg, jó esetben napi nedves törlős áttörölgetés van és kész. Ha te nem mész be és nem csinálod meg, akkor más nem fogja rendesen megfürdetni, ágytálazni, etetni, itatni, egyéb emberi igényeiről (beszélgetés például) nem is szólva.
A kórházak többségében a legkevésbé mozgásképtelen megy ki a folyosóra az ételért és osztja szét a többieknek, de ha valaki nem tud önállóan enni, könnyen megeshet, hogy érintetlenül viszik el az ételét (ha nem kérte hát nem kérte).
Biztosan van másmilyen kórház, én még olyannal nem találkoztam.
Kérdező, azt tudom javasolni, hogy beszélj újra anyukáddal és nagybátyáddal, a vizsgáidat is le kell rakni, de közben nagymamád sem halhat bele a nagyszerű kórház ellátásba.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Sajnos anyukámmal nem lehet normálisan beszélni pedig próbáltam már nem is egyszer.A nagybátyjámnak van családja, és nem én vagyok az egyetlen unoka de én vagyok a legidősebb a másik kettő még kicsi. Próbálom maximálisan segíteni ahogy tudom de úgy érzem ez nem az én feladatom lenne hiszen nem az én anyukám(persze a nagymamám és fontos nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!