Miért kell ezt csinálnia?
Figyelt kérdés
A papám folyamatosan mindenbe beleszól. Pl,hogy szerinte gyerekesen öltözködök a saját szüleim nem szólnak bele,hogy öltözködök neki muszáj.Az állataimat is folyamatosan fikázza legfőképpen a hörcsögömet,hogy fujj,hogy néz ki ne szeressem annyira pedig tudja mennyit jelent nekem ez a kis állat.Ha meg az kerekébe a lakásba akkor direkt felrúgja és úgy csinál mint ha véletlen volna.Na meg persze a testalkatommal is fikáz tudom,hogy nem vagyok valami vékonyka de azért nem kell folyamatosan bántani vele.Magyarán mondva mindenbe beleszól.Sok dolgot feltudnák még sorolni ezek mellett.2016. márc. 14. 21:29
1/2 anonim válasza:
Ezekkel a befásult öregemberekkel a legnehezebb kezdeni valamit.
Egyszerűen ignoráld,nézd levegőnek,ha elkezd hozzád beszélni,rakd be a fülhallgatót,hagyd ott,vagy csak kezdj el máshoz beszélni.
Tudom,ez így furán hangzik,de máshogy nem nagyon veszik a lapot.
2/2 anonim válasza:
Állj a sarkadra, mondd meg neki, h rossul esik amit csinál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!