Remélem nem veszitek tolakodásnak ha megkérdezem a ti babátokhoz is üres kézzel jöttek a szüleitek, testvéreitek baba látogatóba? Mert az én kicsikém még egy cumit sem kapott tölük! Ez nagyon bánt engem!
és a te kicsikédet ez nagyon megviselte?
vagy te azért szültél, hogy kapjon cuccokat?
szegény kicsikéd...biztos érzelmi nyomorék lesz ettől
8.
Nagyon szep ez a szuperfelvilagosult eszme, csak tudod a gyerekek vilaga es erzesei nem igy mukodnek. Ugyhogy szerintem aki kepes sorozatosan ugy menni egy kisgyerekes csaladba, h egy icipici semmiseget se visz a gyereknek, pedig anyagilag negtehetne, az bizony az o szegenysegi bizonyitvanya, nem a "feleslegesen bankodo" szuloke.
8. vagyok, 14-esnek:
nem eszme, gyakorló édesanya vagyok.
És mint írtam, nálam nem ELVÁRÁS, a rokonaimmal, családtagjaimmal szerencsém van (már ha szerencse, hogy valaki jószívű és illedelmes), a barátaimat pedig magam válogatom, a hozzám közelálló értékrend szerint.
Le lehet pontozni, továbbra is tartom, hogy:
- nem elegáns dolog elvárni ajándékot
- nem illendő anélkül menni
Az pedig a családról, családtagokról, egymásról való viszonyról árul el sokat, ha e fenti kettő nem kölcsönös.
Szomorú azért, hogy azok a válaszok vannak a földbe pontozva, amelyek arra hívják fel a kérdező figyelmét, hogy a babalátgatásnak sem az ajándékokról kellene, hogy szóljon.
Engem nem bánt, nem zavar.
Anyuék bejöttek a kórházba hozzánk (férjem is benn lakott velünk), hoztak gyümölcslevet nekem meg édességeket, ilyesmit. Itthonra is jöttek, feltöltötték a fagyasztót nekünk való étellel meg a hűtőt is. Nem kértük, de tudtam, hogy ezt teszik majd, ezért semmit se vettünk előre.:)
A babának még születése előtt hoztak 1-2 dolgot, plédet meg ilyesmit, de a születése utáni látogatásokkor semmit sem kapott tőlük. Volt mindene (anyukám egyébként fogorvos, így cumit biztosan nem kapott volna tőle a pici)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!