Anyósom úgy tesz, mintha kedves lenne, csak én érzem úgy, hogy valójában rátelepszik az életünkre?
Az én anyósom is ilyen főokos.
Majdnem a saját lányát is kikészítette idegileg.
Nagyon sok alkalommal kellett négyszemközti beszélgetésre a kertbe invitálva elmondanom, hogy vegyen visszább, mert nem lesz jó vége.
Például állandóan példálózott, hogy a feleségem milyen vastagon hámozza a krumplit. És pedig a jó gazdasszony vékonyan hámozza.
Kihívtam a kertbe, és egy cigarettára gyújtva elmagyaráztam neki, hogy ne kritizálja már állandóan a lányát, aki az én feleségem, és az én háztartásomat vezeti. Nálunk mindenki olyan vastagon hámozza a krumplit, amilyen vastagon akarja. Pláne, ha maga keresi a rávalót. Nyomatékkal megkértem, hogy fejezze be azt, hogy állandóan kritizál mindent!
Kezébe nyomtam egy Kiskegyedet és azt mondtam, hogy ezt olvassa, és ne azt nézze, hogyan hámozza a lánya a krumlit - mert hazazavarom, ha még egyszer szóba kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!