Anyósom úgy tesz, mintha kedves lenne, csak én érzem úgy, hogy valójában rátelepszik az életünkre?
És a férjed ehhez mit szól?
Ha az én anyám lenne ekkora tapló,már rég szóltam volna, hogy állítson magát, különben legközelebb kikötöm a csengőt aztán felőlem nyomhatja 4 órán át a hidegben, amíg meg nem unja...
Rohadtul nem értem az olyan tutyimutyipina férjeket, akik nem képesek szólni a családjuknak, hogy viselkedjenek már...
A látogatás szép és jó, de meghívásra vagy előzetes egyeztetés után, és nem napi 2 órákra...
Tehát, ha szükség van az anyósra, akkor menjen.
Ezért nem akarsz összeveszni vele!
De ha neked nincs rá szükséged, akkor ne menjen a közeletekbe!
Ha kell előrántom. ha nem kell akkor takarodjon haza!
Remélem te is ezt kapod vissza a gyerekedtől!
Mert azt azért ne hidd, hogy majd te leszel a tökéletes anyós, akit majd imád a menye!
Remélem majd ő is ugy hajt el téged, ahogy most te az anyósodat!
Szerintem a kérdező nem akarja előhúzni az anyóst a fiókból, amikor szüksége van rá és eldobni amikor nincs.
Ez óriási sarkítás!
Sok átmenet van eközött, meg aközött, hogy anyós napi 3-szor átmegy csak úgy, bejelentkezik nyaralni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!