Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Meghalt a nagypapám. Miért...

Haruman kérdése:

Meghalt a nagypapám. Miért nem sírok, mint más? Egy tuskó lennék?

Figyelt kérdés
Imádtam őt, mindig vele játszottam és vele nőttem fel.Én lelketlen vagyok?Utálatosnak érzem magam, hogy ugyanúgy csinálok mindent.Mikor meghallottam sírtam, de azóta nem tudok. 15/l

2016. jan. 8. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Részvétem.

Mindenki másképp gyászol.

Az, hogy ide írtál azt mutatja, hogy igenis fontos Neked.

2016. jan. 9. 22:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egy órával később bőgtem el magam mint hogy megtudtam.A temetésen csak könnyeztem,a nagymamám zokogása miatt.Én is jóba voltam vele,jobban szerettem talán mint az apámat.A másik papam régebben halt meg,őszintén nem érdekelt,amikor őket látogattam,vagy tojt rá hoigy ott vagyok,vagy mondogatta hogy mennyire nem szeret.Nem vagyok gonosz.13L
2016. jan. 10. 11:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Részvétem!

Nekem a nagymamám halt meg 2 éve (15 voltam én is), és én akkor sem sírtam, amikor megtudtam a hírt. Csak le voltam bénulva, meg mintha üres lett volna hirtelen az agyam és szívem. De nem sírtam.

Aztán pár nappal később a temetésen, amikor róla beszéltek, az életéről, hogy miket szeretett csinálni, mennyire szerette az unokáit... na, ott zokogtam, és aznap még többször... amikor bementünk a lakásába akkor is...

2016. jan. 10. 19:31
 14/14 anonim válasza:

Őszinte Részvétem.

Nem vagy tuskó én is így vagyok ezzel nekem az apám halt meg már lassan 4 éve de csak akkor sírtam mikor meghalt azóta nem sírok bármikor is szóba jön.

2016. jan. 20. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!