Temetésre színesben? Lent
Meghalt a nagymamám. Soha nem ismertem, bár nem lakott messze tőlünk. Nem mennék a részletekbe, mert hosszú lenne, a lényeg, hogy semmi közünk nem volt egymáshoz, az utcán köszöntünk egymásnak, nem utáltam, nem szerettem, mint egy idegen.
Hamarosan lesz a temetése. Viszont nekem csak színes kabátom van ( az átmeneti világoszöld, a téli piros, tehát mindegy milyen idő lesz, csak ezek vannak).
Nem akarok csak ezért kabátra pénzt kiadni, és nem csak hogy nem akarok, nem is nagyon tudnék. Anyámék ragaszkodnak ahhoz, hogy elmenjek. Mit tegyek?
azért pontoztam le, mert nem a kérdésre volt válasz. egyébként meg csak egy választ pontoztam le, a többi nemén voltam. ( de egyetértek velük )
piros és piros között is van különbség. az enyém sötét meggypiros. egyáltalán nem mondaná élénknek, persze feketék között az lesz. ez van.
nem értem, miért hihetetlen egyeseknek, hogy valakinek 1 télikabátja van.
nekem volt, amikor volt 3-4 is, momentán egy sincs.
még jó, hogy nincs is igazi tél.
az előzőt 3 évig hordtam, nincs is semmi baja, mert nem volt gagyi, de felszedtem pár kilót, és már nem tudom összegombolni.
hiába járom a várost (az ország 2. legnagyobb városa, nem egy kis falu) hetek, sőt hónapok óta, ha rászánnám a pénzt, akkor sem találnék, de nem is tudok 20-30 ezret költeni rá. de őszintén mondom, 20-30 ezerért sincs semmi, amit szívesen hordanék, mindenhol a parkák vannak még mindig, ami jól áll a fiataloknak, de nőiesnek nem mondható, magassarkúval nem hordható. az olyan szövetkabátból is van sok, aminek a vállán meg az ujján műbőr van, hát hagyjuk... kiadsz rá 20 ezret, de 2 év múlva már divatjamúlt lesz, nem mellesleg pedig most se tetszik... minek fizetnél érte?
szóval én a mai napig vastag pulcsiban + átmeneti kabátban megyek dolgozni, eddig még nem fáztam. jövő hónapban megyek külföldre, abban bízom, ott találok valamit. addig meg marad az ilyen idő, nem lesz -20 fok.
igen, én is olyan vagyok, h ki nem állhatom a feketét!
nem is áll jól, nem is szeretem, meghalnék, ha olyan kabátban kellene lennem.
hidd el nem futja. tolmácsként sem.de hát annyira korlátolt lehetsz ha ennyiből ítélkezel, kedves utolsó, hogy inkább nem alacsonyodok le a szintedre. és kedvem sincs részletezni a miérteket, hisz a kérdéshez nem kapcsolódik. a normálisabbja megérti h most nem futja ilyenre aki meg nem, az rágódjon csak rajta mint a kutyák a koncon. soha jobb szórakozást nekik.
egyébként pedig just for fun: óóó igen ééén szégyenltelen! hogyan is merészeltem! színesben temetésre. Még akkor is ha nem is imertem jóformán az illetőt mit szól majd hozzá az a sooook derék tisztességes ember? akikkel olyan szoros a kapcsolatom és aaannyira de annnyira adok a véleményükre? veszek is magamnak egy fekete kabátot! igaz, hogy úgy nézek ki benne a sábadt bőrömmel és a vörös hajammal mit valami gótikus rocker, és utálom is azt a színt, de hát az emberek véleménye szent. nehogy már megszólnjanak! majd nem eszek, nem fizetem be a hiteltörlesztőrészletet, a kocsi műszakija is ráér, majd megyek gyalog, a másik városba is akár. ha oda hívnak. mert hát hívnak ám! annyi de annyi megbízásom van, hogy nem is tudom, hová legyek. pedig milliomos vagyok ám, most bevallom, ezzel az én sok megbízásommal! csak hát fekete kabátra arra nem futja. mert elverek minden pénz a bálokon! ahová illetlen módon mindig alulöltözök, mert még mindig nincs fekete kabátom!
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!