Akik messzire költöztetek a szülőktől: a gyerekeknek milyen így a kapcsolata a nagyszüleikkel?
Kialakul a rendes nagyszülő-unoka kapcsolat köztük úgy is, ha a kezdetektől csak mondjuk párhavonta találkoznak? Én a tipikus hetente a mamánál alvós típus voltam, mert szüleim sokat utaztak munka miatt, meg ha eszembe jutott, felültem a biciklire, és ott voltam nagyszüleimnél. Most viszont, hogy belevágtunk a babaprojektbe, eszembe jutott, hogy a leendő gyerekemnek ugyanez nem fog megadatni, és nem vagyok biztos benne, hogy meglesz neki az a mama-élménye, ami a mi generációnknak olyan jellegzetes.
Nálatok ez hogy alakult?
Nalunk nem alakult ki szoros kapcsolat. Alig ismertem a nagyszuleimet. Nem is nagyon erdekeltek, mikor ott voltunk sem veluk foglalkoztam, hanem a kutyakkal-macskakkal :) en varosi gyerek vagyok, ok meg videken eltek.
Szaoval, lemaradtam (es persze a nagyik is) valamirol de mivel sosem volt, igy sosem hianyzott a klasszikus nagyinal ebedelos vasarnapok/sosem kaptam toluk szulinapra vagy karacsonyra ajandekot de nem is kellett, nem is tudtam milyen az. Megis, itt vagyok, nem vagyok szornyszulott, nem hianyzik par kerekem, teljesen normalis ember lettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!