Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Jobban szereti a mamát?

Jobban szereti a mamát?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egyutt elunk a mamaval es ugy erzem mintha a 7hos babam jobban szeretne mint engem. Jobbban megnyugszik nalla. Altatni szokta enni szokott adni neki mikor en takaritok v fozok. Mar annyira felek h a siras folytogat h elveszitem a kicsim szeretetet es teljesen figyelmen kivul fog hagyni. :'(

2015. aug. 19. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Szó nincs arról, hogy a mamát jobban szereti, vagy téged figyelmen kívül hagyna, nyugodj meg! Szerintem feszült vagy, ezt érzi a kicsi, még rosszabb lesz, ha bebeszélsz magadnak ilyesmiket.

A gyereket te etesd és altasd, mert ezek fontos események még az ő kis világában, kötődjenek inkább hozzád. Főzzön a mama, takarítani meg akkor is ráérsz, ha alszik a babád. Menjetek ki kettecskén sétálni vagy a kertbe, ha van, élvezzétek az együtt töltött időt. Ne azt figyeld görcsösen, hogy rád mosolyog-e, hanem te sugározd felé, mennyire szereted, és milyen jó így együtt. Imádják ilyen korban, ha hasra fektetve finoman végigmasszírozgatják őket, az enyémek szinte doromboltak ettől.:-) Közben lehet hozzá beszélni, lassan, szeretetteljesen (nekem kifejezetten mély tónusú, alt hangom van, meg szoktak nyugodni még idegen babák is tőle.:-))

A lényeg: ne hagyd, hogy a házimunka az együtt töltött időtök rovására menjen, és ne add át ezt a mamának, csak néha-néha. Őszintén élvezd a kicsi társaságát, ő is ezt fogja átvenni. Nem lesz semmi baj, ne izgulj!

2015. aug. 19. 15:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi. Megprobalok megnyugodni. De nagyon nagy a felelem bennem. :'(
2015. aug. 19. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:

De mitől félsz?

Miért veszítenéd el?

2015. aug. 19. 16:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom . Elso babam azert aggodom annyira :/
2015. aug. 19. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Még csak mostanában fogja felfogni, hogy te és ő nem vagytok egy személy.

Ha elszakad a lelki köldökzsinór, akkor jön a szeparációs szorongás...

Nyugi, ez teljesen normális.

2015. aug. 19. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
itt minden kismama ilyen, hogy is mondjam-bugyuta? miért szeretné jobban 7 HÓNAPOSAN? majd ha 3 évesen ő hozzá bújik többet és téged szószerint ellök magától akkor lehet aggódni(megjegyzem kizárt hogy ez bekövetkezzen)inkább a sógornőm tarthatna ettől mert csütörtöktől vasárnapig anyóséknál terpesztik a feneküket(nem csinálnak ők a gyerekkel semmit) és most is elmentek 3 napra nyaralni a hosszú hétvége után amikor anyós végre élvezhetné a szabadságát és már most hisztizik a sógornő, hogy a gyerek jobban el van a nagyszülővel...
2015. aug. 26. 11:42
 7/7 tuti95 válasza:
nem baj, majd jövőre..
2015. aug. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!