Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek? Hogyan győzhetném...

Mit tegyek? Hogyan győzhetném meg?

Figyelt kérdés

Elköltözünk, és én már kinéztem magamnak egy gimnáziumot Pesten. Pesttől kb 2 órára leszünk, és így nem fogok tudni feljárni. A nagyszüleim azt akarják, hogy ott a közelben járjak iskolába, de én már mindent elterveztem, PESTEN. Az okok, amiért nem akarják, hogy oda járjak: Messze lenne, drága a feljárkálás, és sok idő utazni, hulla fáradt lennék.

De én akkor is oda szeretnék járni. (Már le van fixálva a ház)

2015. aug. 9. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Kolesz.
2015. aug. 9. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Bejárósként tényleg nagyon nagy hülyeség napi 4 órát utazni.

Legyél kolis vagy keress közelebbi iskolát. A bejárást én sem engedném semmiképpen. Te belegondoltál, hogy télen hánykor kell majd felkened, hogy 8-ra beérj?

Még 6 előtt el kell indulnod minden nap. Ha gázos a közlekedés, akkor akár már 5-kor. Ha egyáltalán van már olyan korán busz.

Sose tudsz ottmaradni az osztálytársaiddal, kimaradsz a közös programokból, mert te messze laksz, mennek kell haza.

2015. aug. 9. 16:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van, és neki is... De akkor sem akartam elfogadni, de ez van... Kollégium, az semmiképp sem jöhet szóba... Köszönöm! ... Ment a zöld kéz.
2015. aug. 9. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nem jó a kolesz? Kollégium és kollégium között óriási különbség van. Nem kell benyelni a sok hülye rémtörténetet. Nézz utána a szóba jöhető koleszoknak, hogy melyik milyen.
2015. aug. 9. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
menj olyan suliba, ami kozelebb van. barcsak en is ugy csinaltam volna regen...de en makacskodtam , igy 4 even at jarhattam napi 3 ora utazassal oda vissza.
2015. aug. 9. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy kollégium vagy közelebbi suli. Más megoldás nem nagyon lesz, ha csak nincs fent Pesten valami rokonod, akinél lakhatsz.
2015. aug. 9. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Én mondom neked, a bejárást nehezen bírnád. Tavaly szeptember óta járok Pestre a BGOK-ba, korán kelek, későn érek haza, napi szinten 3-4 órát utaztam, hidd el, elegem van belőle. Kollégista voltam, de nem bírtam, mert kinéztek, mert nem voltam berúgva heti 3x, mint ők.

Szerintem ha nincsen lehetőséged kollégiumra, és a feljárás is drága, amit gondolom nem te finanszírozol, akkor hallgass a nagyszüleidre, hidd el, nem akarnak neked rosszat és nem fogod megbánni. Főleg, ha közelebbi, vagy helyi iskolába mész. Az azért egy kis felszabadulás, nem mint az, hogy 100 kilométerre vagy minden nap. :)

21/L

2015. aug. 9. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:

"De én akkor is oda szeretnék járni. (Már le van fixálva a ház)"

Nyilván van saját kereseted...

Öööö, izé... Vagy mégse?

2015. aug. 9. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!