Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamám kikészít, folyton...

Nagymamám kikészít, folyton kikapja a 4 hónapos unokatesómat a kezemből. Mit tegyek? 15l

Figyelt kérdés

Anya húgának (keresztanyám) a gyerekéről van szó. Nagyon gyakran ott van nagyszüleimnél keresztanyám a picivel. Olykor jó lenne babázni, de nagymamám folyton beleavatkozik mindenbe, ami a gyerekkel kapcsolatos. Keresztanyámat nem nagyon izgatja a dolog, örül, ha más átveszi tőle a picit. Viszont nagymamámmal ellenben tudja, hogy 1000 szemem rajta van. Azt is tudja keresztanyám, hogy kb egy szinten vagyunk a gyereknevelésben (neki sem sok dolga volt benne, csak kb annyi, hogy kicsi koromban gyakran jött éjszakára 'babázni velem', hogy anya tudjon aludni). Nem bánja, ha besegítek, sőt.

Ha elkámpicsorodik a pici, vagy 1 percnél tovább van nálam, akkor nagymamám megjelenik, kikapja a kezemből, hogy 'jaaaaaaaaj kisfiaaaaaaam, seeeeeemmii baaaaaj, iiiittt vaaaagyook één, ne síírrjj'. Egyből felmegy a pumpa bennem, már alig van kedvem bármit is csinálni a picivel.

Oké, hogy nagymamám 2gyereket felnevelt, meg az, hogy 15 éves vagyok, de nem lehet neki szólni, mert puffogna, megsértődne.

Mit tegyek?

15l

2015. aug. 7. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudsz elegge vigyazni ra. Kamasz vagy, felelotlen. Rosszul fogod el kiesik a kezedbol vagy hasonlok.

Menj inkabb Playstationozni, jobb mulatsag hidd el, mint egy tehetetlen valamit fogdosni :D

2015. aug. 8. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem, miért mondjátok, hogy unalmas, meg hogy ne fogja, meg minek neki, hát basszus, az unokatestvére, és amúgy is, ő miért ne akarhatná dajkálni? Egy 15 éves simán felfogja, hogy óvatosan kell vele bánni, meg biztos kézzel tartani. Mi a bajotok azzal, ha egy kamasz ezt meg tudja csinálni? Nekem az öcsém volt 16 éves akkor, amikor a fiam született, és minden gond nélkül odaadtam a kezébe már kétnapos korában is. Imádta fogni az unokaöccsét, később sokszor babakocsiban is elvitte a térre tologatni, akkor se féltem, mert tudtam, hogy vigyáz rá. Nem értem, mi a fura abban, ha egy kamasz szeret egy kisbaba körül foglalatoskodni, pláne akkor, ha a rokona.
2015. aug. 8. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:

hogy van azóta a gyerkőc?

ahogy látom már 5 és 4 hónapos

2021. aug. 11. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:
akarommondani 6
2021. aug. 11. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!