Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért erősködnek mindig a...

Miért erősködnek mindig a nagyszülők, hogy bízzuk rájuk az unokát? Mi változik, ha a szülő nincs jelen?

Figyelt kérdés
Ebből arra következtetek, hogy csak szerepet játszanak és majd ha eltűnök, akkor tök máshogy fognak viselkedni. Ettől csak még inkább nem szeretném ott hagyni a gyerekem.
2015. júl. 1. 15:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Te jó ég! Már ez is baj? Nem vagy egy kicsit paranoiás? Örülj, hogy van időtök egymásra, mert a nagyszülők foglalkoznak az unokával.
2015. júl. 1. 15:31
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
én 19 vagyok és kiskoromban sokat vigyáztak rám, szerettem a nagyszüleimnél lenni. szerintem jó az, ha a gyereket szeretik a nagyszülei és egyátalán vannak neki.. ne legyél önző a gyerekkel szemben..
2015. júl. 1. 15:33
 3/25 A kérdező kommentje:

Nem baj, nekik baj, hogy én is ott vagyok és ez rosszul esik. Nekem nem kolonc a gyerek, nem akarom lepasszolni.

Amúgy még csak egy éves.

A kérdés az, hogy miért akarják, hogy a szülei ne legyenek ott?

2015. júl. 1. 15:37
 4/25 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező, észrevehetnéd, hogy a gondolkodásod módjában benne van a te gyermekkori helyzeted. Több ilyen esetet ismerek akik kicsit "másként gondolkodnak", és mindben ott lapul a gyermekkora.
2015. júl. 1. 15:41
 5/25 A kérdező kommentje:
4: Ezt hogy érted? Mire utal ez a kérdés a gyerekkoromból?
2015. júl. 1. 15:43
 6/25 anonim ***** válasza:
84%
Mert ők akarnak vele lenni,arra a kis időre csak maguknak akarják,és valószínűleg azt sem akarják,hogy mindenhez az engedélyed kelljen kérni.Ha megbízhatóak,ha rád hallgatnak abban mit lehet,mit nem,mit ehet mit nem,akkor miért nem adod meg nekik azt az örömet hogy egy-egy órát rájuk hagyd? Ezzel még nem passzolod le,és később még jól is fog jönni.
2015. júl. 1. 15:45
 7/25 anonim ***** válasza:
82%

Vagy szeretnének kettesben lenni a gyerekkel. A gyerek viselkedése is teljesen más, ha nincs ott anyuci. Sokkal inkább foglalkozik a nagyszülőkkel ő is.

Nem értem miért nem tudsz örülni annak, hogy örömmel vigyáznának a gyerekre.

Pont hogy ezzel a paranoiás viselkedéseddel okozol gondot a gyereknek.

Örülj a lehetőségnek, kérj időpontot valamelyik délutánra a fodrászhoz, ők meg hagy unokázzanak addig.

Mindenki nyer.

2015. júl. 1. 15:47
 8/25 anonim ***** válasza:
80%
Akkor teszel jót a gyerekeddel, ha ott hagyod a nagyszüleinél nélküled! Jobban szocializálódik, kevesebb gond lesz vele oviban, iskolában. Tévedés azt hinni, hogy a kisgyerek mellett állandóan ott kell lenni az anyjának. Ez már majdnem majomszeretet.
2015. júl. 1. 15:48
 9/25 anonim ***** válasza:
79%
Igaza van az utolsónak,én nem tudtam kire hagyni a gyerekem soha,és nagyon nehezen szokott be az oviba,iszonyatosan anyás,és már 4 éves,de még most sem hajlandó nélkülem sehol máshol aludni,még olyannal sem akit szeret.
2015. júl. 1. 15:52
 10/25 anonim ***** válasza:
80%

Jézusom, ne haragudj, de te nagyon buta vagy! Ezt a logikát mégis, honnan szedted? :D

Egyszerűen csak szeretnének egyrészt több időt tölteni az unokával, másrészt meg - vélhetően - nektek is biztosítani egy kis időt a kikapcsolódásra, gyerek nélkül.

2015. júl. 1. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!