Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért nem "jó" anyának a csoki?

Miért nem "jó" anyának a csoki?

Figyelt kérdés
mamám nekem meg a húgomnak hozott át csokit viszont fel volt bontva fele le volt törve mert azt megette (táblás). és anya mondta hogy így hozza át a csokit?(nem neki) nem tudom miért de nagyon megsajnáltam a mamám.
2015. jún. 29. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Ajj szegény :((((

Nem tudom milyen az anyukád. Lehet hogy semmi rossz nem volt abban amit mondott, csak fura volt neki, hogy meg van bontva.

2015. jún. 29. 17:20
 2/13 A kérdező kommentje:
mamám mikor kihívott hogy menjek ki a csokiért akkor anya ilyen hülye fejeket vágott. nemrég jött haza a kórházból. (eltört a válla) és nagyon sokat jártak be hozzá viszont ezt most nem értettem.
2015. jún. 29. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
a "mamám" a nagymamád?
2015. jún. 29. 17:29
 4/13 A kérdező kommentje:
igen.
2015. jún. 29. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Nagymamádnak gondolom nincs akkora nyugdíja, hogy megtehesse, hogy mindenkinek külön-külön vesz csokit.

Anyukád meg hálás lehetne, hogy foglalkozik az unokáival.

Az én nagymamám állandóan töm engem pénzzel, de egy fikarcnyi szeretet/puszit/ölelést nem kapok tőle, sőt, soha nem főz nekem.

Sokszor kívánom azt, hogy inkább legyen csóró és nagy szeretet benne, mint gazdag és beképzelt suttyó nő..

2015. jún. 29. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem,anyukád viselkedését.

Közrejátszhat az is, hogy most jött haza a kórházból, ezért akaratlanul is megbántott titeket, azzal, hogy megjegyzéseket tett.

Elhiszem,hogy rosszulesett ez nektek, főleg nagyitoknak.

Nagyitok, csak jót akart azzal, hogy csokit hozott nektek, mert szeret benneteket.

Nem értem, mi rossz van abban, hogy bontott csokit hoz?

2015. jún. 29. 18:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy anyukád sznob
2015. jún. 29. 18:26
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Attól függ, hogy milyen gyakran találkoztok. Ha ez a csoki olyan "vendég a házigazdának" ajándék lett volna, akkor tényleg illetlen volt mamád részéről. Karácsonyra sem adunk félig üres tusfürdőt, mondván, hogy a felét elhasználtam.

Viszont ha mamád a szomszédban lakik és napi szinten átmászkáltok egymáshoz, akkor tényleg nem kellett volna, hogy problémát jelentsen.

2015. jún. 29. 19:15
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Hát, igazából nem gáz, de én sem csinálnék olyat, hogy eszek belőle, és utána másnak kínálom, mert az olyan, hogy ki tudja, mikor bontotta ki. Ha kibontok egy csokit, azonnal körbekínálok mindenkit, és direkt előttük nyitom ki, nem csak előkapok a zsebemből egy megkezdett édességet.
2015. jún. 29. 19:38
 10/13 A kérdező kommentje:
azt mondta nem bírta megenni és gondolta áthozza nekünk. mert mindig ad epret is meg mindent. anyát megkérdeztem és azt mondta hogy azért kicsit csodálkozott azon hogy félig felbontott csokit hozott.
2015. jún. 29. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!