Anyának igaza van vagy pedig nem kéne ezért ordibálnia?!
Ezen a héten kétszer mentem el a mamámhoz,nyáron azt mondták többször menjek el hozzájuk
Ma anya megint azt akarta hogy ki menjek de nem volt kedvem ezért el kezdett velem ordibálni annyira hogy sírtam is :S
Nem értem mi a baj ha nem akarok kimenni mert mást akarok csinálni..
Egyre rosszabb a helyzet,már 5 óra óta hazajött és hozzám se szól,próbáltam vele beszélni de mintha ott se lennék..mondtam neki hogy már nagyon éhes vagyok arra se válaszolt..kimentem a konyhába és épp kaját csinált de még nem is szólt hogy vacsora meg semmi,egész nap nem ettem és már idegileg is tönkre mentem..normális ételt se tudok enni mert csak ilyet boltból vett alapanyagok vannak
Most is itt sirok elegem van :'((
13-as.
A mai nők kérkednek vele, hogy nem tudnak főzni! Te meg egy 13 éves kislányon kéred ezt számon?
Szánalmas vagy!
"A mai nők kérkednek vele, hogy nem tudnak főzni! Te meg egy 13 éves kislányon kéred ezt számon?
Szánalmas vagy!"
Úr isten! bolondok háza, én 11 éves FIÚ vok és simán csinálok egy szendvicset, akkor egy 13 éves lánytól MIT kéne elvárni? Ez a kérdés emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!