Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyának igaza van vagy pedig...

Anyának igaza van vagy pedig nem kéne ezért ordibálnia?!

Figyelt kérdés

Ezen a héten kétszer mentem el a mamámhoz,nyáron azt mondták többször menjek el hozzájuk

Ma anya megint azt akarta hogy ki menjek de nem volt kedvem ezért el kezdett velem ordibálni annyira hogy sírtam is :S

Nem értem mi a baj ha nem akarok kimenni mert mást akarok csinálni..

2015. jún. 28. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Azért kell,hogy elmenny a nagyihoz,hogy Ö nyugodtan tudja fogadni a kuncsaftokat! Kapisi? :D
2015. jún. 28. 16:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Egyre rosszabb a helyzet,már 5 óra óta hazajött és hozzám se szól,próbáltam vele beszélni de mintha ott se lennék..mondtam neki hogy már nagyon éhes vagyok arra se válaszolt..kimentem a konyhába és épp kaját csinált de még nem is szólt hogy vacsora meg semmi,egész nap nem ettem és már idegileg is tönkre mentem..normális ételt se tudok enni mert csak ilyet boltból vett alapanyagok vannak

Most is itt sirok elegem van :'((

2015. jún. 28. 20:28
 13/16 anonim válasza:
41%
miért, nem tudsz magadnak 13 éves (lány!) létedre kaját csinálni?
2015. jún. 29. 00:21
 14/16 anonim ***** válasza:
24%

13-as.

A mai nők kérkednek vele, hogy nem tudnak főzni! Te meg egy 13 éves kislányon kéred ezt számon?

Szánalmas vagy!

2015. jún. 29. 07:43
 15/16 anonim válasza:
0%
Látom tegnap azaz vasárnap írtad ki. Változott azóta a helyzet? Egyébként anyukádnak nem volt igaza.
2015. jún. 29. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:

"A mai nők kérkednek vele, hogy nem tudnak főzni! Te meg egy 13 éves kislányon kéred ezt számon?

Szánalmas vagy!"

Úr isten! bolondok háza, én 11 éves FIÚ vok és simán csinálok egy szendvicset, akkor egy 13 éves lánytól MIT kéne elvárni? Ez a kérdés emberek.

2015. júl. 10. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!