Elképzelhető, hogy rosszul saccolták a méretem, vagy tényleg piszkálni akarnak?
Biztos, hogy nem direkt vettek rosszat. Miért pazarolnál a pénzüket olyanra, ami nem jó.
Szerintem problémád van a súlyoddal, ezért azt hiszed, hogy mindenki másnak is problémája van vele.
Nekem hivatalosan a lábam 35-ös (európai méretezés szerint), de 34-estől 37-esig minden cipőm volt már. A ruhákat ugyanígy összevissza számozzák, még a konfekciót is. Ugyanazon a méretű és fazonú ruhán, ha bemész egy másik boltba, simán előfordul, hogy más számot látsz, vagy különböző méretűn ugyanazt, de én még egy helyen is botlottam ilyenbe, egyféle címke, kétféle valós méret.
A nadrág amúgy is kritikus ruhadarab, mert nem csak a hossza, derék és csípőmérete fontos.
Szerintem ne vedd a szívedre főleg ha széles csípőd van. Én is 40-es konfekció méretet és 31-es farmert hordok, felsőre meg 36 vagy M-es kell. Nekem is rendszeresen elnézik csak szemből látva a méretem, az eladók is. Voltam már olyan boltban ahol ingatták a fejüket és a molett divat részre küldtek, aztán lapjára nézve már főtt a fejük, hogy hű, ezt csúnyán elnézték. Engem is folyamatosan cikiztek, hogy fogynom kellene, kövér vagyok, aztán fürdőruhában látva meg állandóan etettek volna, hogy anorexiás vagyok, híznom kellene.
Szóval ne foglalkozz vele. Átlag méreted van, hacsak nem 150 centis és fiús testalkat vagy, akkor tényleg teljesen normális.
Nadrágban én 38-40.-es méretet hordok a magyar méretezés szerint, viszont olasz méretezésben 44-46.-os méretet.
A márkás dolgoktól is függ a méretezés.Számozással nehéz vásárolni.
HA 40-es méretet hordasz és az FESZÜL rajtad, akkor nem csodálkozz, ha pár mérettel nagyobbra saccolnak.
Akinek ekkora méret kell, annak nem szabadna feszeset hordani, mert az csak a hájakat hangsúlyozza ki és jóval kövérebbnek tünik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!