Elképzelhető, hogy rosszul saccolták a méretem, vagy tényleg piszkálni akarnak?
2 Hiába jársz feszülős cuccba, ha nem áll jól, és erősít. Például egy 40-es méretél már igen kétszer meg kell gondolni, hogy feszülős fehér nacit felvegyen valaki. Főleg ha rövid a lába, s erős a vádlija.
De ilyen méretnél a csipőnaci sem egy jó választás.
Elképzelhető hogy rosszul saccolták.
Akin lóg a bőr az gyakran nagyobbnak látszik amin a feszülős cucc nem segít mert az kidobja a jó alakot VAGY a rosszat. Átmenet nincs.
Szerintem próbálkozz meg a fogyással mert szerintem a 40-es méret nagyon sok főleg lányon.
Én fiúként hordok 31-32-est, de még van hogy ahhoz is öv kell.
Szám után egyébként sem szabad menni, nadrágban főleg.
Nadrágnál az én méretem 28-34, de a fazon miatt próbálni kell mindig, mert alacsony vagyok, rendszeres mozgás miatt meg a vádlim erős, szóval pl. a szűkülő csőnadrágok nem jók rám (de még a streccs sem), felül meg a derekam vékonyabb, mint a csípőm, de nincs rajtam fölösleg, viszont a felül egyenes szabásúakkal sokszor előfordul, hogy csípőben jó, derékban meg másfélszer beleférnék.
Utolsó, ez aranyos,de más a női férfi méretezés :) ha a kérdező magas, akkor simán lehet, hogy nem is kövér. A 40-es az kb L- es méret.
Kérdező szerintem piszkálni akarnak. Ennyire nem lehet benézni a méretet. Tévedhetet egyet max kettőt, de 40 helyett 46 az azért durva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!