Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elképzelhető, hogy rosszul...

Elképzelhető, hogy rosszul saccolták a méretem, vagy tényleg piszkálni akarnak?

Figyelt kérdés
Nagyszüleim mindig célozgatnak, hogy fogynom kéne. Ma vettek nekem egy nadrágot, felpróbáltam. Úgy lógott rajtam, hogy simán kitudtam feszíteni elől tíz centire minimum. Megnéztem a méretét, 46-os volt. Az én méretem 40. Azt mondták, hogy uhh, bocsi, mi ennyinek néztünk.
2015. máj. 29. 10:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
44%
Ha előnytelenül öltözködsz, akkor tényleg sokkal többnek tudsz kinézni, mint amennyi vagy.
2015. máj. 29. 10:03
 2/25 A kérdező kommentje:
Feszülős nadrágokban járok és sokszor láttak már bikiniben.
2015. máj. 29. 10:05
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
Én megmondanám nekik a véleményemet aztán pár hónapig nem keresném őket. Vagy vica verza.. vennék ránctalanító krémet 80+os korosztálynak, mert bocsi, azt hittem már elmúltál vagy valami ilyesmi
2015. máj. 29. 10:12
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

2 Hiába jársz feszülős cuccba, ha nem áll jól, és erősít. Például egy 40-es méretél már igen kétszer meg kell gondolni, hogy feszülős fehér nacit felvegyen valaki. Főleg ha rövid a lába, s erős a vádlija.

De ilyen méretnél a csipőnaci sem egy jó választás.

2015. máj. 29. 10:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rosszul tudják a méretemet a rokonok, még a szüleim is, úgyhogy én mondtam is nekik már, hogy nélkülem ne vegyenek ruhát. De amúgy a számok is nagyon csalókák, simán előfordul, hogy rossz cimkét varrnak fel, én még az ugyanolyan számozásúakat is összemérem, vagy felpróbálom, ha kell. Nadrágból már vettem olyat sajnos, hogy ugyanakkorának tűnt kettő, és otthon derült ki, hogy nem egyforma, csak az egyiket próbáltam fel, vissza kellett vinni.
2015. máj. 29. 10:23
 6/25 anonim ***** válasza:
19%

Elképzelhető hogy rosszul saccolták.

Akin lóg a bőr az gyakran nagyobbnak látszik amin a feszülős cucc nem segít mert az kidobja a jó alakot VAGY a rosszat. Átmenet nincs.

Szerintem próbálkozz meg a fogyással mert szerintem a 40-es méret nagyon sok főleg lányon.

Én fiúként hordok 31-32-est, de még van hogy ahhoz is öv kell.

2015. máj. 29. 10:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Szám után egyébként sem szabad menni, nadrágban főleg.

Nadrágnál az én méretem 28-34, de a fazon miatt próbálni kell mindig, mert alacsony vagyok, rendszeres mozgás miatt meg a vádlim erős, szóval pl. a szűkülő csőnadrágok nem jók rám (de még a streccs sem), felül meg a derekam vékonyabb, mint a csípőm, de nincs rajtam fölösleg, viszont a felül egyenes szabásúakkal sokszor előfordul, hogy csípőben jó, derékban meg másfélszer beleférnék.

2015. máj. 29. 10:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez aranyos,de más a női férfi méretezés :) ha a kérdező magas, akkor simán lehet, hogy nem is kövér. A 40-es az kb L- es méret.

Kérdező szerintem piszkálni akarnak. Ennyire nem lehet benézni a méretet. Tévedhetet egyet max kettőt, de 40 helyett 46 az azért durva....

2015. máj. 29. 10:50
 9/25 anonim ***** válasza:
87%
Hatosnak írtam...
2015. máj. 29. 10:51
 10/25 anonim ***** válasza:
98%
Hatos összekeveri a farmernadrágok számozását a konfekciómérettel. Pl. én (nő) farmerből 29-30-ast hordok, a konfekcióméretem nadrágból 38-40. szerintem a kérdező is a konfekcióméretre gondol.
2015. máj. 29. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!