Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért van ez? Vélmények?...

Miért van ez? Vélmények? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na az van,hogy a mamámnak van 4 unokája: a 3 unokatesóm meg én.A 3 unokatesóm nagyon buták,sose tanulnak csak buliznak,diszkóba járna,piálnak stb.Én egy normális lány vagyok sokat tanulok,(jeles tanuló) de a mama mindig engem néz le.Mindig mondja,higy tanuljak és,hogy ne arra menjek továbbtanulni,hanem erre,merthogy azt az utaz megbánom(pedig a tanári pály érdekel) és az bánt hogynekem megmondja mi legyek, de az unokatesóimnak meg semmit,még csak rájuk se szól,hogy nem kéne annyit bulizni,na meg az is,hogy ha bárhol az unokatesóimat kell bevédeni,őket védi be.Ma nagyon kiakadtam rá és eléggé idegbeteg lettem,mert minden "bántása" eszembejutott és csak jött és jött,tudom nem helyes így viselkedni egy nagyszülővel csak már nagyon elegem lett és azóta rosszul érzem magam.
2015. máj. 23. 17:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Helyesírási hibákért nagyon bocsi,csak telefonról vagyok
2015. máj. 23. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miert olyan fontos a velemenye?

Ne erdekeljen, ennyi.

2015. máj. 23. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem szeretetből és féltésből mondja hogy válassz más pályát ha ilyen jó eszed van. Manapság nem hálás munkakör tanárnak lenni. Ha viszont ez az álmod tarts ki mellette.

Az unokatesóidnak azért nem mond ilyesmit, mert nekik esélyük sincs a jobbra ha nem túl okosak. Látja hogy kutyából nem lesz szalonna, akkor minek is mondaná nekik hogy legyenek mérnökök vagy ügyvédek, vagy agysebészek.....Nekik esetleg azt mondja hogy ne igyanak a szórakozó helyen olyan pohárból amit őrizetlenül hagytak...

2015. máj. 23. 18:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,igazad van.Viszont úgy érzem ellök magától,mivel a csláddal nem alakult elég jól a kapcsolat,így nyáron egy percet sem tölthetek nála csak ők.
2015. máj. 23. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!