Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » MHN Sport 100% Whey Pro 3kg...

MHN Sport 100% Whey Pro 3kg vélmények?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
teljesen korrektnek tűnik
2013. jan. 12. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam, de szerintem ezzel jobban jársz árban is+fehérje tartalomban is.. [link]
2013. jan. 12. 17:43
 3/7 JayC ***** válasza:
leküldtem anno 2 dobozzal, nincs vele baj, nem a legjobb minőség, de ár/érték arányba nem rossz.
2013. jan. 12. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
akkor már myprotein ha ár értéket nézünk
2013. jan. 12. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy whey koncentrátum, amihez hozzáadott szénhidrátot, cukrot nem tettek. Teljesen korrekt ár, és jó minőség.

Tény hogy a Myprotein 5kg-os semleges ízű olcsóbb választás, de ha ízesítettben nézzük az Impact Wheyt, akkor bizony már veri az MHN a Myproteint.

Syngex más tészta, mivel a leírása szerint koncentrátum és izolátum. Bár nem tudni, mennyi is az izolátum. Az kisker árából lehetne következetetni.

2013. jan. 12. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy tényt aért ne feledjünk!

Amíg az Impact whey nem tartalmaz emésztő enzimeket, az MHN 100% whey már tartalmaz.

A Myprotein Impact whey plussz tartalmaz csak emésztő enzimeket és ízvilágot, de annak az ára horror.

Tehát az MHN kategóriájában nagyon is "OTT VAN".

2013. jan. 12. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. jan. 12. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!