Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Akik fiatalon (45-50 évesen)...

Akik fiatalon (45-50 évesen) lettek nagyszülők: hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
Fiatalnak éreztétek magatokat a nagyszülőséghez, vagy örültetek neki?
2015. ápr. 25. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Törölték az előző ugyan ilyen kérdést vagy mi van?
2015. ápr. 25. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
65%

Aki fiatalon vállal gyereket,ne csodálkozzon ha fiatalon lesz nagyszülő.

Anyám 20 évesen szült engem,én most vagyok 25 és nem sokára szülök. Szerintem pont jó korban vagyok.

2015. ápr. 25. 21:15
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Negyven éves voltam, amikor az első unokám született, két év múlva született a második. Örültünk nekik mindannyian.

Hogy éltük meg? Szívesen foglalkoztam velük, ha kellett vigyáztam rájuk, 60évesen már nehezebb lett volna.

2015. ápr. 25. 21:16
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Én nem tartozom a fiatal nagyszülők közé, de van néhány ismerősöm akik igen. Akiknek rendezetlen körülmények közt jött az unoka, például a gyereke kénytelen volt a tanulmányait föladni vagy hasonló olyan dolog történt ami a gyereke jövőképét gyengítette kezdetben tragédiaként élték meg. Ha a gyerekük képes volt szülőként viselkedni és nem a nagyszülőktől várták az életük támogatását és a kicsi gondozását és nevelését akkor nagyon jól élték meg.

Több fiatal nagyszülő szokott oviba jönni az unokájáért. Fiatal nőként, férfiként élik meg nagyon büszkén a nagyszülőséget. Tetszik nekik hogy fiatalként unokázhatnak. Többet tudnak közösen játszani és szellemileg is jobban toppon vannak a gyerek fejlesztésével. Van olyan nagymama aki sokkal csinosabb mint a legtöbb anyuka , és ha kérdezik büszkén mondja hogy ő nem az anyukája hanem a nagymamája a kicsinek. Simán magassarkúban és tűsarokban jár a gyerekért, és a játszótéren is szívesen beül mellé homokozni.

2015. ápr. 25. 21:17
 5/13 anonim válasza:
37%
45-50 év nagyszülőséghez nem fiatal! 30-35 év fiatal (van olyan, aki ennyi idősen már nagyszülő)
2015. ápr. 25. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 25. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Matisz nagypapát kérdezd meg. Bár mát lehet ük nagypapa lett.
2015. ápr. 25. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Bódottá.
2015. ápr. 25. 23:40
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Engem anyukám szinte közvetlenül egyetem után szült 24 évesen, és ha nem szúrom el az első komoly kapcsolatom, akkor valószínűleg én is így tettem volna. Szerintem 45-50 évesen nagyszülővé válni nem korai, hanem inkább ez lenne a normális.
2015. ápr. 26. 11:07
 10/13 anonim ***** válasza:
50 évesen ez miért korai? Egem anyukám 22 évesen szült, házasságba, tervezetten, akkor ez tök normális volt, hogy ennyi idősen vállaltak gyereket (80-as évek). Én most 27 éves vagyok, az első babámat várom, szintén házasságba, tervezetten. Mi baj ezzel? Mi ezen a korai? Anyukám 49 évesen lesz nagymama, úgy éli meg, hogy iszonyatosan örül, boldog, alig várja, hogy megszülessen a kislányom. A saját idejében ő nem szült korán, bár ma korainak mondanánk a 22 évet, én 27 évesen szintén nem érzem korainak.
2015. ápr. 26. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!