Miért van az, hogy anyám nyűgnek veszi az unokáját csak a pasija előtt teszi a szépet?!
Figyelt kérdés
mikor kicsik voltunk sokszor hallgattuk, hogy csak szabaduljon meg tőlünk milyen jó lesz, most pedig az unokájával szinte idegenkènt bánik. mindig új pasija van most lassan egy éve ugyanaz és kitalálta, hogy gyereket akar 45 èvesen, nem értem mièrt mikor tőlünk is szabadulni akart állandóan. normális ez?2015. ápr. 16. 01:30
11/11 A kérdező kommentje:
gyerekkorom óta nem vagyunk jóban, próbáltam közeledni, de nem megy, nem azt várom el, hogy vigyázzon rá itt főleg a gondoskodáson lenne a hangsúly, de semmi! sokszor úgy beszél a gyerekkel mint a kutyával és legutóbb nagy veszekedés volt mikor a gyerek kiverte a kezéből az egeret mert az ölébe akart ülni és ő erre úgy elverte a kicsit, hogy annyira sírt alig tudtam megnyugtatni. velünk is így volt mikor kicsik voltunk, viszont az én nagymamám sokat játszott, tanult velünk nekem ez hiányzott is mikor elköltöztünk, de anyám nem ilyen, nincs az a rajongás az unokája iránt mint sok nagymamánál. én akkor sem tudom ezt normálisnak venni. ráadásul nem sokára költözünk páromhoz külföldre és örül pedig nem sűrven tudunk majd látogatóba jönni. úgy érzem fel kell fognom, hogy akárhogy is, de a gyermekemnek nem lesz nagymamája, amugy ő él már csak a nagyszülők közül, ès nekem sem lesz anyám mindegy mit teszek már. köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 21. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!