Nem az első alkalom, hogy nagymamám "besároz" apa előtt, ahogy a szülésemnél, úgy most a babával is ferdít, rosszindulatúlag pletykál. Mit mondjak neki ha jön?
mama nem először "kavar" a családban, volt hog ytestvéremmel is össze akart már veszíteni, sokszor megy miatta a balhé.
szülésemnél volt az a sztori, hogy szülés utáni napon még nem akrtam látogatókat fogani, i oltam merülve is, nem volt energiám látogatókhoz még. megírtam mindenkinek baba megszületett, egy kevés adat és kértem ne zavarjanak, majd másnaptól szívesen várom őket. szóltak ugye mamának is, erre ő nagy sebbel lobbal azonnal ött termett, így szinte KO fejjel kimentem a váróba hozzá, alig bírtam mosolyt erőltetni magamra, de megtettem minden tőlem telhetőt, és már ment is a pletyka apának(nem értem hogy annak örülne, ha apa-lánya veszekszik...?)hogy milyen goromba(!) voltam vele, hogy milyen rosszul esett neki, stb, apa ilyenkor mindig hív..és még nekem kell magyarázkodnom!
mondom mamának, hogy milyen gonosz dolog volt ez tőle, hogy most szülök, de már azon ell idegeskednem hog ymilyen pletyka megy rólam a családban, stb stb, hogy mennyire nincsen tekintettel rám, mindig azt várja, hogy mindennek róla kell szólnia?!
persze örök emlék marad nekem, hát miért ne...!
erre ne haragudjak, meg ő szeret, szent a béke, fátylat rá.
a mostanira szeretnék választ igazán
erre most a babával, a vezetékekkel játszott(persze minek raktam rossz helyre, ki tudja szedni..)idegemben, ijedtemben gyorsan ellöktem a babát, hát rosszul botlott, orra esett. nem volt elég az én ijedelmem, meg hogy vigasztaljam, szívem szakad meg, de erre apával beszélve másnap, megjegyzi, hogy én ellöktem a gyereket, orra esett... persze hogy úgy csapódott le, mintha egy állat lennék, és még megint nekem kellett magyarázkodnom,amire mi a válasz? aha.(tehát nem érdekli igazán, az én gyerekem, de ez nem volt szép)
majd jönni fog mama, most megint hozzam fel úgy mint a múltkori esetnél, hogy apával beszéltem, és hogy mama ezt mondta, és hogy a hátam mögött minek kavarni, és hogy stb aztán meg ő szeret, meg fátylat rá???
és akkor még 100% hogy az egész társasház "tudja" ahol él, akik szintén ismernek engem.
nem akarok vele haragot, a baba tiszta öröm, ha jön, rendkívül egy hullámon vannak, habár az most rosszul esett, hogy mondta azt is, "mama" (most tanul beszélni)így mai nap először mindezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!