Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A mamám nem akar elmenni...

A mamám nem akar elmenni orvoshoz, pedig muszáj, mi legyen?

Figyelt kérdés
Napok óta csúnyán köhög, de nem megfázás miatt. Nem jön fel neki slejm, csak köhög erőltetetten. Utánaolvastam, és valószínűleg kardiológiai oka van, esetleg víz van a tüdejében... ami nagyobb gond. Tudni kell, súlyos cukorbeteg, agyvérzést kapott közel harminc éve, rengeteget volt kórházban, de mi féltjük. Azért nem akar elmenni, mert attól tart, bent tartják. Hogyan legyünk rá hatással, mit lehet tenni? Valami tipp? Akár a köhögésre is.

2015. márc. 28. 10:15
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az én mamám is köhögött 2 héten át..aztán bmentek, mert fájt a mellkasa is. Kiderült tüdőgyulladás, mentem és is be aznap rögtön..mama nyitott ajtóval szembe meztelenül feküdt takaró nélkül, nővérke sehol. Betakartam, aztán irány a nővérke szoba..nővérke rohant dokihoz védelemért, hiába..mama állapota romlott, állítólag hamarabb kellett volna jelentkezni- Rákötötték egy lélegeztető gépre, egy másik szobában ahol kb. tízen feküdtek ugyanilyen masinával ágy mellett, maszk arcon, pumpa le-föl. Ebben a szobában az ágyak 1-2 naponta cserélődtek. Mama is két napig volt, elkapott egy gombás fertőzést a lélegeztető gépből a begyuladt tüdejére. Állíólag nem lehet tisztítani. Isten nyugosztalja, nyugodjon békében vagy szülessen újra jobb életben szeretett Mamám, Ámen!

Még annyit hozzáfűznék, hogy egyszer leültem valahol és fültanúja voltam egy társaság párbeszédének. Ott egy srác ugyanezt mesélte el az ő mamájáról, mint én..

2015. márc. 31. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!