Nem akar édasányám orvoshoz menni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Havonta egyszer általában ugyanolyan rosszzullét fogja el anyukámat, egy napig fel se bír kelni és egyfolytában hány.Hiába mondjuk neki forduljon orvoshoz, nem hajlandó.Mit tegyek?2008. aug. 23. 20:03
1/4 anonim válasza:
Hát van egy kissé drasztikus megoldás: elrettentés.
Én is így vettem rá anyukámat, hogy menjen el orvoshoz anno. Gyűjtöttem "sztorikat" halál esetekről, amikor valaki meghalt a felelőtlensége miatt. Először még makacs volt, aztán neten is megmutattam neki, de mellette sikertörténeteket is, mint "ha egy nappal később megy xy akkor meghal". Nálam bevált, elgondolkozott és végülis elment orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
MÁr bocsi, de megkérdezhetem, hogy mennyi idős az anyukád? Mert az én anyukám akkkor volt ilyen, mikor megjött neki. Lehet, hogy nála is ez történik, és ezért nem megy orvoshoz. Mivel azt írtad, hogy havonta ismétlődik én egyből erre gondoltam.
3/4 anonim válasza:
Igen én is arra gondoltam,hogy akkor van rosszul amikor megjön neki.Nekem volt olyan ismerősöm aki akkor mindíg hányt.
4/4 anonim válasza:
Erre a menstruációs dologra rá is lehet kérdezni, bár talány számomra, miért ne mondta volna magától az anyukád, amikor rá akartátok beszélni az orvosra. Ha mégsem erről lenne szó, akkor meg a kérdezése nélkül ki kell hívni hozzá az orvost, amikor legközelebb rosszul van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!