Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti mit tennetek az en helyemben?

Ti mit tennetek az en helyemben?

Figyelt kérdés

Ra mernetek e bizni olyan nagyszulokre az unokakat akik megbizhatatlanok? Az evek alatt ezt mar sokszor sikerult nekik bebizonyitaniuk hogy 5 percre sem maradhatnak felugyelet nelkul. Ferjem kapcsolata katasztrofalis a szulokkel. Ma a ferjem megis ezzel az otlettel allt elo, mert en vegre talaltam munkat es nehezen oldhato meg a gyerekek felugyelete par orara. Nem tudom hogy mit csinaljak, mert azt mondta en dontok,(kedves tole mert ket rossz kozott kell dontenem, vagy nem fogadom el az allast vagy a nagyiekra bizom a gyerekeket)

Azt meg a tortenethez hozzafuznem hogy hetente jarunk hozzajuk, szeretik a gyerekeket a gyerekek is oket. Mas nem johet szoba mert vagy dolgozik vagy nagyon idos. Egyenlore babysittert nem tudnek felvenni mert amit keresnek az arra menne el.

2015. febr. 4. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

off: Felesleges itt bármit is megkérdezni,úgyis csak kötekedni fognak veled,tök mindegy miről is van szó,kb mindig a kérdező a hülye...

Sajnos sok lelki nyomorék jár ide,kiélni magát!

on: azok alapján amit írtál én nem merném rájuk bízni a gyerekemet!jól gondold meg hogyan döntesz!

2015. febr. 4. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen esetben nem bíznám rájuk a gyerekeket, vagy fogadsz egy bebiszittert - egyetemisták vagy idösebb nök sokszor vállalnak ilyen munkát, vagy nem tudsz elmenni dolgozni. Ha csak pár óra, akkor szerintem ez megoldható lenne, és nem is kerülne sokba
2015. febr. 4. 18:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszokat, ment mindenkinek a zold pacsi. Holnap megtudom hany orat is kellene kiugyeskednunk. Aztan osztunk szorzunk a ferjemmel.Hosszu tavon tuti a babyszitter lesz a megoldas.
2015. febr. 4. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!