Szerintem depressziós az anyám. Vagy nem is tudom mi lehet a baja. Mit tehetnék vele?
Mért lakik veletek? Mi van az ő lakásukkal? Ez így nem működik, nincs joga tönkretenni az életedet. Ha ilyen, akkor semmilyen más megoldás nincs, mint hogy külön kell költözni. Csak találgatok, hogy az ő lakását eladtátok, és akkor van pénz. Nagyon rossz ötlet volt összeköltözni.
Mindenesetre a gyógyszeréért ne menj le és ne kényeztesd, vegye észre, hogy valami nem stimmel. Nem kell, sőt nem szabad magadat feláldozni az ő kedvéért.
Amíg betegségtudta nincs, nem fog orvoshoz menni magától, sőt tiltakozni is fog.
Lehet az is, hogy megkértek régi ismerőseit, barátait, rokonokat, hogy látogassák meg gyakran, úgymond, menjenek kicsit rá, aztán csak sikerül kimozdítani. Biztos van olyan rokon aki, barát aki olyan, mint a piaci légy. Sosem gondoltam volna, hogy a lefárasztáson kívül hasznuk is van, de van! Vagy kell egy gavallér aki kicsit megszínesíti az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!