A nagyira a bajban miért nem lehet számítani?
egyedül vagyok babával.
volt, hogy beakartam menni a balesetire, együtt sétáltunk épp, mondtm neki a váróban megvárhatna a babával, mert nem vihetek be gyereket(pláne betegek közé..)dehát ő nem úgy van öltözve, meg fáradt és otthayott hirtelen haza kellett mennie..
a másik hogy a gyerekkel nem tudok kimenni a házból(nem tudom emelni, cipelni(átmeneti betegség) és lift nélküli panelben vagyunk)jó lett volna ha felügyel, amíg én veszek ezt azt, vásárolok, gyógyszertárazok, de nem jön, mert esik az eső..
de közben minden második nap vele találkozni kell, menni hozzá, vagy ő akar jönni, sértődés van ha nem érek rá, amikor meg szükség is lenne rá, hirtelen csak kifogásokat kapok..
És az apa?
Talán ez a baja, hogy a gyerek nem az anya és a nagyi gyereke, hanem az anyáé és az apáé.
írtam, hogy egyedül vagyok a babával.
az apja külföldön van.
de amúgy max fél órás felügyeletről beszélek!
azt mondta szereti a dédunokáját..
meg amúgy is úgy érzem itt vagyok "lerokkanva" egy babával ráadásul akit el sem tudok maximálisan látni!!!és senki nem segít!!
és egy félórás gyerekfelügyelet miért fáj??
jók ezek a válaszok :)
de szóval korábban volt ez már téma, még ő hozta fel, és ígérgett, már előre, hogy bármi van, ha kell, szóljak, vigyáz rá, még én nyarvogtam mindig, hogy nemigen merem rábízni, mert nincs mobilja, hogy tudjon szólni, ha baj van(házi telo megint nincs)én meg nem állok úgy, hogy vegyek neki,pláne az enyém is cserélendő, szét van hullva nem is tudom mi tartja életben.
anya mindig dolgozik ő az amolyan karrierista típus, hétvégéje sincs...
de most jött, hozott tápszert, és maradt 10 percig el tudtam szaladni vásárolni gyors!
meg lettem mentve, de szóval rá sem igazán számíthatok
hát nem tudom, ha valaki le van robbanva, bárki más mit mondana arra, hogy egy eső miatt bocsi nem megyek..
amúgy a balesetire egyből akartam menni, de gyerekkel nem tudtam!
és amikor mamával az sztk mellett sétáltunk mondtam, hogy bemennék, erre inkább hazament, az se érdekli ha törésem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!