Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyira a bajban miért nem...

A nagyira a bajban miért nem lehet számítani?

Figyelt kérdés

egyedül vagyok babával.

volt, hogy beakartam menni a balesetire, együtt sétáltunk épp, mondtm neki a váróban megvárhatna a babával, mert nem vihetek be gyereket(pláne betegek közé..)dehát ő nem úgy van öltözve, meg fáradt és otthayott hirtelen haza kellett mennie..

a másik hogy a gyerekkel nem tudok kimenni a házból(nem tudom emelni, cipelni(átmeneti betegség) és lift nélküli panelben vagyunk)jó lett volna ha felügyel, amíg én veszek ezt azt, vásárolok, gyógyszertárazok, de nem jön, mert esik az eső..

de közben minden második nap vele találkozni kell, menni hozzá, vagy ő akar jönni, sértődés van ha nem érek rá, amikor meg szükség is lenne rá, hirtelen csak kifogásokat kapok..

2014. okt. 22. 13:31
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*baleseti sebészetre akartam bemenni, mert nem tudtam törésem van e vagy csak zúzódás...
2014. okt. 22. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:

És az apa?

Talán ez a baja, hogy a gyerek nem az anya és a nagyi gyereke, hanem az anyáé és az apáé.

2014. okt. 22. 13:38
 3/12 A kérdező kommentje:

írtam, hogy egyedül vagyok a babával.

az apja külföldön van.

2014. okt. 22. 13:40
 4/12 A kérdező kommentje:

de amúgy max fél órás felügyeletről beszélek!

azt mondta szereti a dédunokáját..

2014. okt. 22. 13:41
 5/12 A kérdező kommentje:

meg amúgy is úgy érzem itt vagyok "lerokkanva" egy babával ráadásul akit el sem tudok maximálisan látni!!!és senki nem segít!!

és egy félórás gyerekfelügyelet miért fáj??

2014. okt. 22. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért kéne vele találkozni, meg alkalmazkodni? Ha ő leszr, te is szrd le őt. Nem mentek és kész!
2014. okt. 22. 15:10
 7/12 piroska és a farkas ***** válasza:
Gondolom, azért már nem fiatal. talán fél, h nehogy történjen valami amig egyedül van a babával. ha jol értem, ő a te nagymamád. Az édesanyáddal mi van? Egyébként szerintem kérdezd meg tőle, h miért csinálja, de ha ugy veszed észre, h " laposak" a kifogások, akkor néha azért csináld ugy, h pont nem értek rá, mikor jönne, vagy " szerezz be" egy kedves aranyos potnagyit, esetleg tedd is neki szová, vagy öt magát kérdezd meg, h nincs-e a barátnői között olyan aki szivesen lenne az, mert épp azt keresel...
2014. okt. 22. 15:12
 8/12 A kérdező kommentje:

jók ezek a válaszok :)

de szóval korábban volt ez már téma, még ő hozta fel, és ígérgett, már előre, hogy bármi van, ha kell, szóljak, vigyáz rá, még én nyarvogtam mindig, hogy nemigen merem rábízni, mert nincs mobilja, hogy tudjon szólni, ha baj van(házi telo megint nincs)én meg nem állok úgy, hogy vegyek neki,pláne az enyém is cserélendő, szét van hullva nem is tudom mi tartja életben.

anya mindig dolgozik ő az amolyan karrierista típus, hétvégéje sincs...

de most jött, hozott tápszert, és maradt 10 percig el tudtam szaladni vásárolni gyors!

meg lettem mentve, de szóval rá sem igazán számíthatok

2014. okt. 22. 15:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Én senkitől sem várnám el, hogy esőben kelljen hozzám jönnie. Balesetibe meg csak úgy hopp be akartál ugrani? Kicsit életszerűtlennek tűnik, hogy sétáltok, és eszedbe jut, hogy beszaladsz a balesetire....
2014. okt. 22. 19:16
 10/12 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, ha valaki le van robbanva, bárki más mit mondana arra, hogy egy eső miatt bocsi nem megyek..

amúgy a balesetire egyből akartam menni, de gyerekkel nem tudtam!

és amikor mamával az sztk mellett sétáltunk mondtam, hogy bemennék, erre inkább hazament, az se érdekli ha törésem lenne

2014. okt. 23. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!