3 hónap múlva fog megszületni a babánk. Az egyik leendő nagypapa azt mondta ő nem hajlandó ideutazni hozzánk. Mit tennétek?
Nézd, attól is függ, milyen egészségi állapotban van a nagypapa. De még ha jól tartja magát, akkor se illendő egy idősebb embert utaztatni... Pláne kíséret nélkül.
Ha vonattal megy, azon előfordulhatnak kötekedő alakok, kisebb csoportok, akár ki is rabolhatják, kinek hiányzik ez? Ideális célpont egy idősödő ember.
Meg veszélyes is lehet, ha régi típusú vonat, és fel- ill. leszálláskor, nagyon magasról kell lelépni. A sokáig tartó egyhuzamban történő ülés is kényelmetlen.
Én még csak a harmincas éveimben járok, de három-négy óránál többet ülni nekem kínszenvedés. Pláne milyen lehet ez egy több évtizeddel idősebb embernek. Főleg ha még ízületi problémái is vannak, ezek meg kinek nincsenek? Aranyér esetleg? Nem is biztos, hogy tudsz ezekről. Lehet, hogy szégyellné elmondani, hogy nem bír már annyit utazni, ülni. Ha távolsági busszal megy, ott pláne nem tud felállni, hogy átmozgassa kicsit magát.
Én azt mondom, nektek kéne menni. Ha hozzájuk nem is viszed a kosz miatt, akkor egy plázában találkozni, ahol beülhettek valahova, ellehettek meleg, fedett helyen pár óra hosszát. Ennyit megérdemel egy nagypapa, hogy lássa az unokáját. Gondolj arra, ha hirtelen meghalna, akkor bizony bánnád(?), szóval inkább bánhatnád, hogy nem vitted. Hogy életében egyszer sem láthatta.
Jót nevettem az utolsó hozzászólóson.
300 km helikopterrel vagy 300 km autóval nem egészen ugyanannyi idő.
Ráadásul György herceg az György herceg. Azért ő általában királyi első osztályon vagy királyi helikopteren utazik, ahol igazodnak az igényeihez, ha rosszul lett volna vagy bármi, szerintem a helikopter leszáll, visszafordul...stb. Ne hasonlítsuk már a helyzetet mondjuk egy magyar autópályához, ahol ha dugó vagy baleset, vagy hóhelyzet van, akkor a baba kénytelen órákig a kocsiban vesztegelni.
A kérdező aggodalma teljesen jogos, én sem tenném ki ennek a babámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!