Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A lányom tiltja az unokáimat...

A lányom tiltja az unokáimat láthatását. Gyámügy:félmilliós orvosszakértői vizsgálat kell! A Vejem havonta 1x elhozza őket havonta. Jelenlétében néma láthatások. Orvos vagyok, a betegeim szeretnek. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A 3.unokám 4 éves. 1x láttam, véletlenül.

#félmilliós igazságügyi orvosszakértői vizsgálat #láthatás a vejem jelenlétében
2014. okt. 7. 22:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
88%

19-es.. és az neked nem gyanús, hogy az itt feltett kérdésekre privátban válaszolgat? Hülyeségeket ráadásul?

Könyörgöm, ha orvos (dehogy az!) akkor tudnia kéne neki, hogy a beteget is úgy gyógyítjuk, hogy először felállítjuk a diagnózist.. azaz: Kiderítjük, mi az OK a betegségnél..

Namármost ez a való életben is így van. Egy problémára megoldást találni: Először diagnosztizálod a problémát, azaz feltárod az OK-okat... tehát miért tiltja a lánya tőle az unokákat???? Ha a lánya nem mondja meg, a veje csak tudja? Ezt azért ne mesélje már be hogy senki se tudja az okát... Pont a leglényegesebb momentum, ahol a "gyógyítást" kezdeni kéne.

2014. okt. 7. 23:43
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván tudja, csak nem akarja megmondani.

Vagy tényleg beteg szegény, csak nincs betegségtudata, ami sok mindent megmagyarázna. Ebben az esetben viszont teljesen normális, hogy csak felügyelettel találkozhat a gyerekekkel. A 4 évest lehet, azért nem engedik, mert még nagyon kicsi, és kinek hiányzik, hogy a négyévesének magyarázza, mi az a skizofrénia (például)...

Ráadásul nyilván tudja a lánya, hogy a gyerekek havonta egyszer nála vannak felügyelettel. Nem tudok elképzelni olyan életszerű szituációt, hogy a férjem havonta hazudik, csak, hogy az én anyámhoz elvigye a gyerekeinket egy napra. Még esetleg fordítva, a saját anyjához... Még az se, de ez így pláne nem valószínű.

2014. okt. 7. 23:48
 23/39 anonim ***** válasza:
23%

Hát igen.. Lehet hogy ez, lehet hogy az.. Teljesen igazad van! :)

Lehet hogy a beteg megfázott, de az is lehet, hogy AIDS-es. na ez a nem mindegy.. találgatni meg a lottón is lehet nem? :)

2014. okt. 8. 00:01
 24/39 anonim ***** válasza:
45%

"19-es.. és az neked nem gyanús, hogy az itt feltett kérdésekre privátban válaszolgat? Hülyeségeket ráadásul? "

egy beteg embertől mit vársz?

2014. okt. 8. 00:04
 25/39 anonim ***** válasza:
18%
Pontosan tudod hogy beteg?
2014. okt. 8. 00:08
 26/39 anonim ***** válasza:
60%
Te 77%-os, tudsz valamit, amit mi nem? Nagyon úgy tűnik a válaszaidból.
2014. okt. 8. 00:48
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
Igen tudok. Kaptam egy nagyon hosszú privátot... nem beteg!
2014. okt. 8. 00:58
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Azokból a privátokból meg, amiket én kaptam, betegnek tűnik. Vagy legalábbis nem komplettnek.

A kérdéshez az tartozik, amit ide leír, vagy a válaszolók megosztanak, szóval ebben a formában a lepontozgatásod tökéletesen megalapozatlan. Vagy oszd meg amit tudsz, vagy segíts a kérdezőnek privátban.

2014. okt. 8. 01:04
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom elhinni, hogy ez a nagymama normális lenne. Korrekten leírtam a privátjára válaszban, hogy mit tegyen pontosan, jogilag, erre válasz helyett megkérdezte ugyanazt másképp... Biztos minden rendben nála.
2014. okt. 8. 01:08
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező miért nem ide írsz? Felteszel egy kérdés válaszolnának de te arra sem méltatod őket h rendesen válaszolsz csak privátokat küldessz. Ennyi erővel fölösleges volt a kérdés miért nem csak privátot írtál azoknak akire épp rátaláltál.

Amúgy meg ha havi 1x viszi őket az nem tiltás! Ha soha nem vinnék őket na az lenne a tiltás.

2014. okt. 8. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!