A lányom tiltja az unokáimat láthatását. Gyámügy:félmilliós orvosszakértői vizsgálat kell! A Vejem havonta 1x elhozza őket havonta. Jelenlétében néma láthatások. Orvos vagyok, a betegeim szeretnek. Mit tennétek a helyemben?
19-es.. és az neked nem gyanús, hogy az itt feltett kérdésekre privátban válaszolgat? Hülyeségeket ráadásul?
Könyörgöm, ha orvos (dehogy az!) akkor tudnia kéne neki, hogy a beteget is úgy gyógyítjuk, hogy először felállítjuk a diagnózist.. azaz: Kiderítjük, mi az OK a betegségnél..
Namármost ez a való életben is így van. Egy problémára megoldást találni: Először diagnosztizálod a problémát, azaz feltárod az OK-okat... tehát miért tiltja a lánya tőle az unokákat???? Ha a lánya nem mondja meg, a veje csak tudja? Ezt azért ne mesélje már be hogy senki se tudja az okát... Pont a leglényegesebb momentum, ahol a "gyógyítást" kezdeni kéne.
Nyilván tudja, csak nem akarja megmondani.
Vagy tényleg beteg szegény, csak nincs betegségtudata, ami sok mindent megmagyarázna. Ebben az esetben viszont teljesen normális, hogy csak felügyelettel találkozhat a gyerekekkel. A 4 évest lehet, azért nem engedik, mert még nagyon kicsi, és kinek hiányzik, hogy a négyévesének magyarázza, mi az a skizofrénia (például)...
Ráadásul nyilván tudja a lánya, hogy a gyerekek havonta egyszer nála vannak felügyelettel. Nem tudok elképzelni olyan életszerű szituációt, hogy a férjem havonta hazudik, csak, hogy az én anyámhoz elvigye a gyerekeinket egy napra. Még esetleg fordítva, a saját anyjához... Még az se, de ez így pláne nem valószínű.
Hát igen.. Lehet hogy ez, lehet hogy az.. Teljesen igazad van! :)
Lehet hogy a beteg megfázott, de az is lehet, hogy AIDS-es. na ez a nem mindegy.. találgatni meg a lottón is lehet nem? :)
"19-es.. és az neked nem gyanús, hogy az itt feltett kérdésekre privátban válaszolgat? Hülyeségeket ráadásul? "
egy beteg embertől mit vársz?
Azokból a privátokból meg, amiket én kaptam, betegnek tűnik. Vagy legalábbis nem komplettnek.
A kérdéshez az tartozik, amit ide leír, vagy a válaszolók megosztanak, szóval ebben a formában a lepontozgatásod tökéletesen megalapozatlan. Vagy oszd meg amit tudsz, vagy segíts a kérdezőnek privátban.
Kérdező miért nem ide írsz? Felteszel egy kérdés válaszolnának de te arra sem méltatod őket h rendesen válaszolsz csak privátokat küldessz. Ennyi erővel fölösleges volt a kérdés miért nem csak privátot írtál azoknak akire épp rátaláltál.
Amúgy meg ha havi 1x viszi őket az nem tiltás! Ha soha nem vinnék őket na az lenne a tiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!