A lányom tiltja az unokáimat láthatását. Gyámügy:félmilliós orvosszakértői vizsgálat kell! A Vejem havonta 1x elhozza őket havonta. Jelenlétében néma láthatások. Orvos vagyok, a betegeim szeretnek. Mit tennétek a helyemben?
A lányoddal kellett volna normális gyerek-szülő kapcsolatra törekedned, és akkor nem tiltaná tőled az unokáidat!
Nem ügyvédet kellene keresned, hanem magadba nézni, mit rontottál el ennyire! Ha a vejed is úgy ítéli meg, hogy csak a jelenlétében láthatod, akkor pláne oka van.
Ja.. nekem is írt.. ezért tettem fel a 12. kérdést.
"Az üzenet küldője: Lajos Leona
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 23:16
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A lányom tiltja az unokáimat láthatását. Gyámügy:félmilliós orvosszakértői vizsgálat kell! A Vejem havonta 1x elhozza őket havonta. Jelenlétében néma láthatások. Orvos vagyok, a betegeim szeretnek. Mit tennétek a helyemben?
"Szinte biztos, hogy nem vagy orvos! Ami meg a kérdést illeti.. az okot miért nem írod le, ami miatt tiltja a lányod a láthatást?"
Az üzenet témája: Az okot miért nem írod le?
Az üzenet szövege: Hát épp ez a kérdés!. Ha az okot ismerném, nem írtam volna le ezt a levelet!"
Nekem 2x írt a kommentemre 10 perc különbséggel, ugyanazt, csak másképp megfogalmazva. 10 perc alatt elfelejtette, hogy már írt nekem.
De persze csak azért kusza a kérdés, hogy beleférjen a karakterkorlátba. Ami nincs is. :)
Kedves "doktornéni" nagymama!
Ha a vejed egyszer egy hónapban viszi az unokákat láthatásra, akkor a harmadikat hogyhogy egyszer láttad, véletlenül?
Ez úgy sántit az egész, ahogy van.. Tudod, hazug embert hamarabb utolérik.. ismered ugye?
17 -es, mami ezt irtza privátban
"
Az üzenet szövege: A 3. unokámat ezért láttam két éve, mert a vejem elhozta hozzám. Mivel épp, akkor nem tudták elhelyezni másutt.Nagyon jól érezte maghát nálam. És minden tiszteletem a vejemé, aki mindent megtesz azért, hogy mi egy összetartó család legyünk!"
gondolhatnátok, hogy idős ember és nem kellene belekötni a fogalmazásba, már az is szép, hogy ért a géphez.
az okot meg jóhogy nem mondja, biztos szégyenli.
és ha orvosnak gondolja magát, akkorhát ő maga a beteg.
lehet ebből kifolyólag nem engedhetőek a gyerekek a közelébe csak felügyelettel. amit nagypapi kevesel, merthát gondolom ők lennének az élete.
és idős emberek állapota ritkán javul.pláne ha esetleg parkinzonkór, vagy hasonló, ami kitűnhet abból, hogy kétszer ír levelet
nehéz ügy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!