Ti tegezitek vagy magázzátok a nagyszüleiteket?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 14:37
22/29 anonim válasza:
Tegezem. Nem a középkorban vagyunk.
23/29 anonim válasza:
Tegezünk mindenkit (dédnagymamám is).
24/29 anonim válasza:
Nekem már csak az anyai nagyapám él (88) akit tegezünk, én is, bátyám is, sőt unokatesóim is... stb. viszont "kezét csókolom"-mal köszönünk neki.
25/29 anonim válasza:
Magázom őket. Soha nem tegezném le a nagyszüleimet, pedig gyakorlatilag ők neveltek fel. Nálam ez a tisztelet jele.
26/29 anonim válasza:
én anya szüleit tegezem
apának meg csak anyukája van és egy férje, a férjét magázom, meg néha mamát is
xd
27/29 anonim válasza:
3 nagyszülőmet magáztam a nagypapámat tegeztem sajnos rövid ideig, mert 6 éves voltam amikor meghalt, de nagyon csiptem és jobban tiszteltem mint a többit, akiket nagyon tiszteltem, de magáztam.
28/29 anonim válasza:
Mindig is tegeztem a nagyanyáim, másképp el se tudtam volna képzelni. Nagyapáim nem ismertem, de őket is tegeztem volna. Nem idegenekről van szó, hogy magázódjak. A tiszteletet másképp is meg lehet adni, de a magázás biztos bántotta volna őket.
29/29 anonim válasza:
Tegezem
A férjem nagyiját is tegeztem, sajnos idén elment 93 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!