Nem tudom elmenjek -e?
Figyelt kérdés
Januárba meghalt a mamám nagyon felkavart még most is nagyon szenvedek miatta.
És tegnap lett volna a szülinapja anyukám kitalálta menjünk ki ma a temetőbe de engem nagyon megvisel ha ott vagyok.
Illene elmenem szerintettek?
2014. okt. 5. 12:40
1/4 anonim válasza:
Anyukádat is megviseli, és lehet, hogy a te támogatásodra van szüksége. A gyász sokáig tart, és nem szégyen sírni. főleg nem kint a temetőben. Az én anyukám mindig pityereg egy keveset, amikor kimegyünk az édesapjához.
2/4 anonim válasza:
ha annyira megvisel szerintem ne menj ki.
3/4 anonim válasza:
Én nem járok temetőbe. Nem vagyok érzéketlen de nem látom értelmét. Nézegessek egy sírt?!
Többet ér, ha beszelek, gondolok, álmodom az elhunyt szeretteimről.
Ha valakit az nyugtat meg, hogy temetőbe jar, az menjen, ha valakit meg az, ha nem jár ki, akkor ne menjen.
Illendőségből nem mennék, csak temetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!