Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Úgy érzem én vagyok a felelős...

Úgy érzem én vagyok a felelős a Nagyim állapotáért (? ) 14/L

Figyelt kérdés
Tavaly műtötték a bélrákját és május környékén megint fájt a hasa, de még elment velem június végén nyaralni. 2 napja műtötték újra, ki kellett varrni és most szörnyű az állapota. Intenzíven van, kapja a bivalyerős fájdalomcsillapítókat meg az infúziót (azt viszont tudni kell, hogy alig ivott a betegsége előtt még az elmúlt évben naponta 2deci de vicces kívül és az is a reggeli kaveja volt plusz semmi segítséget nem fogadott el, plusz pont víz, ganodermas kávé tudjátok...) hihetetlen lelkiismeretfurdalásom van, lehet, hogy én tehetek róla. Nem kellett volna elmenni nyaralni...? Édesanyám akinek már meghalt 18 éve az édesapja ugyanilyen betegségben azt mondja már csak napjai vannak hátra. Édesanyának hogy tudok majd segíteni feldolgozni ha bármi lesz Nagyival? Kérlek könyörgöm segítsetek!
2014. aug. 10. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

őszinte részvétem

később a hiány és a fájdalom enyhülni fog, csak addig nehéz

2014. okt. 11. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szerettétek egymást, ezért nagyon tud fájni.

Csak az idő segít. Bár az első felnőtt lélekkel (mert ebből a szempontból már nem vagy gyerek) átélt haláleset mindig valahogy mélyebben érinti az embert.

Sokat fogsz rá gondolni,de később előjönnek majd a bánat mellé a szép emlékek. És idővel valami módon erőt fogsz meríteni abból, hogy Ő volt Neked.

Vigasztalódást kívánok.

2014. okt. 12. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. Az én nagyim már 3 hónapja meghalt. Nálam kb. ennyi idő kellett, hogy felfogjam, mi történt. Fura ezt így leírni, mert az ember az eszével tudja, hogy nincs többé, csak eddig valahogy az agyam blokkolta az infót, vagy nem is tudom. Most viszont minden nap eszembe jut.

Biztosan fog enyhülni idővel, de nekem is nagyon hiányzik az enyém.

30/L

2014. okt. 14. 12:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen ahogy múlik az idő úgy enyhül majd a fájdalmad és egy idő után csak a szép emlékek maradnak.
2014. okt. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!