Hogyan lehetne megoldani ezt a helyzet?
az én mamám is ilyen!!
én azzal próbálom megoldani, hogy mivel mindig azt várná, mi baj van v lesz, mindig jókat mesélek, hogy ne tudjon miről pletykálni (pl amikor megijedtem, hogy nem hízik a kisbabám rendesen - egyből mondta a szomszédnak, hogy "le van maradva a gyerek"mint valami betegről...)szóval egyik: csak és kizárólag mindenről jókat, büszkén mesélek
amikor meg árulkodik és összeugraszt a szüleimmel (pl nem mentem át hozzá, már hívta apát a fiát, hogy leócsároljon, hogy nem is szeretem, apa hívott leszidni, tökre rosszul esett, hogy apja-lányt összeveszíti, hogy röhöghessen a markába, ahogy tesommal is kavart már..na szóval ezt egyszer úgy oldottam meg, hogy felhívtam, hogy apa miket mondott és neked köszönhető és te milyen szemét vagy, hogy ilyeneket mondasz rólam, akkor nyugodtan lehet a szemembe, ez durva volt, de azóta meg bármi van, már rögtön jelzem én is apának. ha másra nem is, de ez arra jó, hogy apával már nem veszekszünk, ha a mamáról van szó, mert apa már unja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!