Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan minimalizálhatnám a...

Hogyan minimalizálhatnám a találkozások számát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem szeretem az apai nagyszüleimet. Elsősorban azért, mert régen sokat fúrták Anyát, (amit nem tudok megbocsátani) másodsorban pedig furák. Őrülten sznobok, pedig a pusztában születtek. Pl. azon sopánkodnak, hogy nálunk a panelban nincs bidé(vagy mi frász az). Ezen kívül nagypapám iszonyú egoista. Tudjátok, elkönyvelte magáról, hogy ő okos és tiszteletreméltó, ezért szeretni kell. Ha éppen 7643.-szor meséli a háborús élményeit, és nagymamám megszólal valamit, torka szakadtából ráüvölt, hogy ANYUKA FOGJAD BE A SZÁDAT MOST ÉN BESZÉLEK MENNYÉ FŐZNI-zeng az egész utca. Nagymamám pedig egyszerűen primitív de annyira, hogy az első öt mondata után padlót fogok. Legutóbb pl. közölte, hogy a World Trade Center léket kapott és elsüllyedt az óceán kellős közepén. Na ha náluk vagyok, sztereóban nyomják a hasonló baromságokat. (azon képesek véresen összeveszni, hogy egy doboz almalé meg van-e püffedve vagy nincs.) Egy darabig persze vicces, de estére tuti hogy migrént kapok a hülyeségtől

Apának próbáltam megmagyarázni, de persze ő nem érti ezt, azért mégis csak a szülei.

Mit lehetne csinálni szerintetek?

2014. márc. 25. 17:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de nem szennyezem velük a világhálót! Pedig van ám műsor rendesen, elhiheted :D
2014. márc. 25. 20:52
 12/12 anonim válasza:
100%

Én nagymamám se semmi :)

Amikor Mama csapot szerelt: Fogja, nagyon ügyesen csap alá rakja a lavórt, és letekeri az eldugult szagzárót. Kiömlik a víz, fogja a lavórt, és visszaönti a csapba. -Na, most baszirgá'd meg!...

Megyünk Balaton felé, Balatonberhida tábla, erre Mama:

-Jaaj, Danikám,... Te, nem itt van a Berhida-háromszög?

2014. ápr. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!