Hogyan lehet elviselni egy nem túl idős családtagot, aki összevissza beszél butaságokat?
Mióta az eszemet tudom nagyon szemét természetű egy nő, kiskoromban is mindig kiabált, nem fogta fel hogy egy 8 éves gyereknek hiába mondja hogy ne játsszon a kertben mert napszúrást kap, nem voltam jó eszű gyerek soha de ezt tudtam kompenzálni a külsőmmel
A boltban tolakszik, rászól bárkire ha útban van, egyszer a buszon is kiosztott egy másik nőt aki meglökte véletlenül, a tetoválásaim miatt 2 éve jajgat meg elmondja hogy tiszta bűnöző vagyok úgy nézek ki mint egy strici, ha látnak az ismerősei akkor is mit gondolnak rólam stb
A mostani barátnőmre is tett már megjegyzéseket, pl hogy biztos k**va mert a combján és a karjain is van tetoválás, hiába értelmiségi lányról van szó, Ő mégis a külsőségen lovagol
Ahányszor ott vagyok nála(igyekszem nagyon ritkán menni), ugyanazokat a történeteket mondja mindig amit már egyszer elmondott, szerinte pár éven belül olyan szegénység lesz mint anno az Ő idejében hogy kenyeren meg vizen fogunk élni és mezítláb járunk majd, hozzátenném 45-ös születésű tehát logikusan is át gondolva még évekkel később is rossz világ volt hisz minden tönkrement
Azt állítja nekem már az esküvőt kéne tervezni, mert a szomszéd asszony fia is most nősült, aki nem mellesleg 27 éves, én pedig 21
Ez valami mentális gond nála? Mert ha igen akkor lehet összefüggés aközött hogy az Anyja 70 éves kora körül már állandóan sírt meg vigyorgott mindenen kiszolgáltatta magát, tehát már durván be volt dilizve.
Nem tudom, ha nekem valamit mondtak nyolcévesen a szüleim vagy nagyszüleim, akkor aszerint cselekedtem.
Ostobának tartod saját magad és még dicsekszel is vele?
:)
Korabeli nyugdíjas vagyok. Úgy viselkedem, hogy nem szólok bele a fiatalabb családtagjaim életébe, nem ítélek el se rokont, se idegent külsőségek miatt. Nem untatom a látogatóimat százszor elmesélt emlékeimmel, továbbá gyerekkoromban sem éltem kenyéren és vízen, ismerősöm sincs, akinek csak ennyire futotta. 21 éves fiatal embert nem presszírozok, hogy ideje lenne nősülni, de még 31, és 41 évest sem, mert semmi közöm hozzá.
Megkértem a családtagjaimat, hogy ha ide jutok, akkor csapjanak fejbe egy szívlapáttal, vagy költöztessenek be egy elmebetegeknek fenntartott otthonba.
63/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!