Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit gondoltok, apósom kíváncsi...

Mit gondoltok, apósom kíváncsi lesz majd az unokájára?

Figyelt kérdés

Párom és apósom nincsenek jóban már 17 éve. Egy régi ügy miatt nem beszélnek, de nem is ez a lényeg.

Most terhes vagyok, ez a baba lesz a harmadik unokája a fiától vagyis a páromtól. Kíváncsi vagyok, hogy annak ellenére, hogy a párommal rossz viszonyban vannak érdekelni fogja -e az unokája?! Igaz a másik két (páromtól való) unokájával sem törődik.

Ti mire tippeltek?

2014. jan. 7. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem
2014. jan. 7. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem miért érdekelné ha eddig sem érdekelte?
2014. jan. 7. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha a másik 2 unoka nem érdekli, akkor nem hiszem, hogy a baba érdekli majd...
2014. jan. 7. 18:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy velem mindig rendes volt, annak ellenére köszön, hogy a fiával lakom. Azt nem tudom, hogy akkor tartotta -e a kapcsolatot az unokáival amikor még beszélt a párommal.
2014. jan. 7. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom a rossz viszony az oka mindennek.
2014. jan. 7. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Na ha magától nem lesz kíváncsi,akkor oda viszed hozzá.Azt írod veled rendes.Talán 17év után egy jó esély rendeződjenek a dolgok apja fia között.De ha nem,papa és unoka között esély lehet, ami a gyerekednek csak jó lesz.
2014. jan. 8. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én aposommal sokáig nem tartotta a férjem a kapcsolatot. Azért mert elváltak a szülei és anyosom aposom ellen hangolta a férjemet, illetve zsarolta, hogyha beszélsz apáddal akkor nem lakhatsz nálam.. stb.. igy 10 éves korától férjem teljesen elszakadt az apjától.Én vettem fel vele a kapcsolatot amikor megszülettek az unokák és nagyon jól tettem, sokat segitett és mindent ránk hagyott, azóta meghalt. Anyagiakban is sokat adott,meg az unokákra is vigyázott.
2014. jan. 9. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az írod, hogy veled "rendes" az apósod. ennek alapján én adnék egy esélyt, és a baba születése után elvinném neki (egyedül) megmutatni az unokáját. Hátha... Aztán ki tudja, lehet, hogy csak ennyi hiányzik, hogy valamelyikük megtegye az első lépést a békülés felé. Magától nem hiszem, hogy megtenné bármelyikük is.
2014. jan. 15. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!