Mit gondoltok, apósom kíváncsi lesz majd az unokájára?
Figyelt kérdés
Párom és apósom nincsenek jóban már 17 éve. Egy régi ügy miatt nem beszélnek, de nem is ez a lényeg.
Most terhes vagyok, ez a baba lesz a harmadik unokája a fiától vagyis a páromtól. Kíváncsi vagyok, hogy annak ellenére, hogy a párommal rossz viszonyban vannak érdekelni fogja -e az unokája?! Igaz a másik két (páromtól való) unokájával sem törődik.
Ti mire tippeltek?
2014. jan. 7. 18:28
2/8 anonim válasza:
Nem miért érdekelné ha eddig sem érdekelte?
3/8 anonim válasza:
Ha a másik 2 unoka nem érdekli, akkor nem hiszem, hogy a baba érdekli majd...
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy velem mindig rendes volt, annak ellenére köszön, hogy a fiával lakom. Azt nem tudom, hogy akkor tartotta -e a kapcsolatot az unokáival amikor még beszélt a párommal.
2014. jan. 7. 18:35
5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom a rossz viszony az oka mindennek.
2014. jan. 7. 18:36
6/8 anonim válasza:
Na ha magától nem lesz kíváncsi,akkor oda viszed hozzá.Azt írod veled rendes.Talán 17év után egy jó esély rendeződjenek a dolgok apja fia között.De ha nem,papa és unoka között esély lehet, ami a gyerekednek csak jó lesz.
7/8 anonim válasza:
Az én aposommal sokáig nem tartotta a férjem a kapcsolatot. Azért mert elváltak a szülei és anyosom aposom ellen hangolta a férjemet, illetve zsarolta, hogyha beszélsz apáddal akkor nem lakhatsz nálam.. stb.. igy 10 éves korától férjem teljesen elszakadt az apjától.Én vettem fel vele a kapcsolatot amikor megszülettek az unokák és nagyon jól tettem, sokat segitett és mindent ránk hagyott, azóta meghalt. Anyagiakban is sokat adott,meg az unokákra is vigyázott.
8/8 anonim válasza:
Az írod, hogy veled "rendes" az apósod. ennek alapján én adnék egy esélyt, és a baba születése után elvinném neki (egyedül) megmutatni az unokáját. Hátha... Aztán ki tudja, lehet, hogy csak ennyi hiányzik, hogy valamelyikük megtegye az első lépést a békülés felé. Magától nem hiszem, hogy megtenné bármelyikük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!