Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szeretnék valami frappáns...

Gabie32 kérdése:

Szeretnék valami frappáns versikét egy gonosz nagymamának, aki szülőnek is csapnivaló volt. Esetleg valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Jó lesz rossz anyáknak szóló idézet,vers,okos gondolat. A lényeg,hogy anyós pajtinak két unokája van,de az egyiket (az én kislányomat) életében egyszer sem látta. Neki akarok valami tanulságos verset az orra alá dörgölni :D
2014. jan. 2. 17:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%
Fb on írd meg hogy csak egy nagymami van és szeretnéd pótolni az űrt ,hatoltál ilyenről ahol magányos idősek pót unokát keresnek , kérd az ismerősöket segítsenek.Ez tuti eljut a fülébe és de szar lesz neki ...
2014. jan. 3. 00:31
 22/28 anonim ***** válasza:
86%

Én képeket posztolnék a helyedben a kicsiről, rólad és a párodról, arról, hogy ti boldogok vagytok együtt.

Képet a gyerkőcről a normális nagymamájával, azzal a képaláírással, hogy milyen szerencse, hogy az egyetlen nagyira hasonlít a kicsi.

Azt egy szóval sem írnám, hogy a másik nagyi meg egy nulla.

Csak fényezném a másikat, plusz a családot.

Ez a közös ismerősök előtt elég kínos lesz neki ;)

2014. jan. 3. 02:32
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Veled értek egyet (y) S ez meg is történt. Bár a pamparampa is tetszik :D Köszi a jóindulatú hozzászólásokat. a rosszindulatúakra meg nem reagálok :D
2014. jan. 3. 10:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom és a nővérem lánya között 2 hét van. A nővérem lánya volt a nagyi szeme fénye, a mindene..az én lányom meg csak volt. Ő róla a nagyi ódákat zengett az ismerősöknek barátoknak. Az enyém szóba se jött. Beletörődtem én is, és a kislányom is, hogy a mami ilyen. Nem neveltem bele semmi gyűlöletet, rosszat. Telt múlt az idő.. felnőttek a gyerekek...és megfordult a kocka. Igaz a tesóm lánya egy nagyképű kis pi...a lett..és letojja az egész rokonságot.....Vond le a tanulságot.
2014. jan. 20. 01:00
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Még egy bizonyíték,hogy idővel mindenki visszakapja,amit másoknak okozott (y)
2014. jan. 21. 21:28
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

én ezt posztoltam ki fb-ra egy utánam leselkedő "kedves ismerősnek"

József Attila: Majd megöregszel

Majd megöregszel és bánni fogod,

hogy bántasz, - azt, amire büszke vagy ma.

A lelkiismeret majd bekopog

s nem lesz emlék, melyben magadra hagyna.

Lesz vén ebed s az melléd települ.

Nappal pihensz majd, széken szunyókálva,

mert éjjel félni fogsz majd egyedül.

Árnyak ütnek a rezgő anyókára.

Az öreg kutya néha majd nyafog,

de a szobában csend lesz, csupa rend lesz;

hanem valaki hiányozni fog

a multból ahhoz a magányos csendhez.

Majd tipegsz: s ha eleget totyogott

rossz lábod, leülsz. Fönn aranykeretben

áll ifju képed. Hozzá motyogod:

"Nem öleltem meg, hiszen nem szerettem."

"Mit is tehettem volna?" - kérdezed,

de fogatlan szád már nem válaszolhat;

s ki a nap előtt lehunyod szemed,

alig várod, hogy feljöjjön, a holdat.

Mert ha elalszol, ugrál majd az ágy,

mint a csikó, hogy a hámot levesse.

S a félelem tünődik, nem a vágy,

a fejedben: Szeress-e, ne szeress-e.

Magadban döntöd el. Én fájlalom,

hogy nem felelhetek, ha kérded: él-e.

Mert elfárad bennem a fájdalom,

elalszik, mint a gyermek s én is véle.

2014. febr. 2. 22:56
 27/28 anonim válasza:
figyelj én átérzem nem hiszem hogy nagyon szeret a nagyim de elviselem ha szeretnél valamit tőle azt szentem ne egy versben ird meg neki hanem ha már leskelodik szerintem nagyon frappáns ha ugy irod meg neki amikor éppen leskelődik ugy dorgolheted az orra alá de az is nagyon jo ha ismeretlen feladóval levélben írod meg neki :) ( ez az utóbbi egy filmből jött de szentem nagyon jó megoldás )
2015. márc. 11. 19:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

A József Atilla vers telitalálat.Sajnos nem ismertem de nagyon köszönöm.

Én posztolnám anyák napjára a "dögnek".

2015. márc. 12. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!