Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért ijen a nagyapám?!?!

Miért ijen a nagyapám?!?!

Figyelt kérdés

Szovall amikor ott vagyok a nagyapámnál van ott van a uncsim is... de az uncsim 5 fiu éves.. eddig oké.. amikor a nagyapám elmegy boltba.. addig jőnek a lány uncsiaim akkik 4 en vannak jo. amikor a nagyapám visza tér a boltbol minden édességből csak 1-et hoz neki.. nekünk isten őris hogy hozzon..és jo nekünk ne hozon de ha már hozott neki akkor a kis 2 éves ki lánynak nem hoz..amikor en mek boltba akkor direkt neki nemhozok(fiunak)

jo ez szerintetekcigy jo?? Sorry a helyes iras ért faradt vagyok+ telorol irok

2013. dec. 2. 23:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

idegesítő ez a sok helyesírási hiba.!

amúgy meg akkor ne menj a nagypapádhoz...!

2013. dec. 3. 07:06
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy amíg nagypapi boltban van, honnan tudja, hogy közben otthon mi történik, és ki megy nála.... De a másik oldalról meg, azért ilyen, mert az unoka kicsi és fiú..
2013. dec. 3. 07:08
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés így hangzik:

Miért ilyen a nagyapám?

Szóval, amikor ott vagy a nagyapámnál, ott van az unokatesóm is. Az unokatesóm 5 éves fiú. Eddig oké. Amikor a nagyapám elmegy a boltba, addig jönnek a lány unokatesóim, akik 4-es vannak. Jó. Amikor a nagyapám visszatér a boltból, minden édességből csak egyet hoz a fiú unokatestvéremnek. Isten őrizz, hogy nekünk is hozzon. Jó, ha nekünk nem is, de ha már neki hozott, akkor a kis 2 éves lány unokatesómnak is hozhatna. Amikor én megyek a boltba, akkor direkt a fiú unokatesómnak nem hozok csak,

Jó ez így szerintetek?

-------

Egyébként nagyapád kivételez vele. Ennyi. Ne az unokatesód büntesd ezért.

2013. dec. 3. 15:46
 24/35 anonim ***** válasza:
90%

Napi rejtvény sikeresen megoldva...:)

Biztosan jó kifogás telóról így írni, fogalmam sincs róla, mert nekem csak egy gyalogkakukk telefonom van, ami örülök, ha smst tud küldeni.

Ha már szuper (én mércém szerint), akkor használd már jól, rendeltetés szerűen.

Hejjjesírás megtanulható.

2013. dec. 3. 17:54
 25/35 A kérdező kommentje:
23 köszönöm :)megy a zöld kéz
2013. dec. 3. 22:48
 26/35 anonim ***** válasza:

Kiégtem a kérdésen meg a 10-es válaszon :DDD

Mondjuk nekem másodszorra sikerült azért értelmeznem a kérdést.

Szerintem sem szép dolog, hogy nem viszel az unokatesódnak csokit, hiszen tényleg nem tehet arról, hogy a nagyapátok kivételezik vele. Bár 12 évesen szerintem én is így gondolkodtam volna.

2013. dec. 5. 21:35
 27/35 A kérdező kommentje:
Thx xd megtanultam helyesen írni
2013. dec. 6. 14:38
 28/35 A kérdező kommentje:
Thx xd megtanultam helyesen írni xD
2013. dec. 6. 14:38
 29/35 anonim ***** válasza:
Attól, hogy 3 szót leírtál hiba nélkül még nem tanultál meg helyesen írni ... a jelenlegi állapotból ítélve körübelül egy fél életret rá kéne áldoznod, hogy megtanulj.
2013. dec. 7. 12:08
 30/35 A kérdező kommentje:
Ő tudod hogy te mién nagy nyomorék vagy ? Ne vadaskodj ...Na csa
2013. dec. 8. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!