Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért ijen a nagyapám?!?!

Miért ijen a nagyapám?!?!

Figyelt kérdés

Szovall amikor ott vagyok a nagyapámnál van ott van a uncsim is... de az uncsim 5 fiu éves.. eddig oké.. amikor a nagyapám elmegy boltba.. addig jőnek a lány uncsiaim akkik 4 en vannak jo. amikor a nagyapám visza tér a boltbol minden édességből csak 1-et hoz neki.. nekünk isten őris hogy hozzon..és jo nekünk ne hozon de ha már hozott neki akkor a kis 2 éves ki lánynak nem hoz..amikor en mek boltba akkor direkt neki nemhozok(fiunak)

jo ez szerintetekcigy jo?? Sorry a helyes iras ért faradt vagyok+ telorol irok

2013. dec. 2. 23:03
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
82%

Megpróbáltam értelmezni a kérdésedet, nem is egyszer. Sajnos nem sikerült, megtennéd, hogy leírod egy kicsit érthetőbben? A fáradtság nem mentség, az agyad attól még működik.:)

12/L

2013. dec. 3. 00:16
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Mobilról is illene helyesen írni. Mondom ezt úgy, hogy szintén mobilról írok. Írd le még egyszer, de helyesen, és talán normális válaszokat is kapsz.
2013. dec. 3. 00:19
 13/35 anonim ***** válasza:
98%
Az analfabétáknak mindig felmentés, hogy "telóról" írnak?
2013. dec. 3. 00:50
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is telóról írok mégse hagyok hibát minden egyes szavamban :/
2013. dec. 3. 01:20
 15/35 anonim ***** válasza:
12%
Jó falkában fikázni?
2013. dec. 3. 05:36
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép dolog a nagyapától, hogy csak a fiú unokának hoz csokit. Vagy hozzon mindenkinek, vagy senkinek.

Az, hogy hasonló helyzetben Te meg pont a fiú unokának nem hozol, szintén nem helyes, mert szegény gyerek nem tehet róla, hogy fiúnak született.

Ha Te nem hozol neki, szintén kirekeszted, és akkor mennyivel vagy különb, mint a nagyapa? Ugye, hogy ez így is felháborító? Te is vigyél mindenkinek, vagy senkinek.

Ha jól (??) értelmeztem a kérdésedet....

2013. dec. 3. 05:44
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Csokit mindenkinek!
2013. dec. 3. 06:01
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Fú kérlek ezt írd le mégegyszer, mert így nem hiszem,hogy tudunk segíteni.

Én is telefonról írok :)

2013. dec. 3. 06:21
 19/35 anonim ***** válasza:
96%
És te miért vagy "ijen" buta??
2013. dec. 3. 06:50
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mindig a telefonra fogni a helyesírás nem ismeretét? Én mindig arról írok, gépről még soha nem voltam fent, de érdekes módon még senki nem szólt érte soha, hogy hogy írok.... És a fáradtság?.... Ez butaság...
2013. dec. 3. 07:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!