Párommal megegyeztünk, ha lányunk lesz ő választhat neki nevet. Ő az anyja nevét akarja adni. Mit tegyek?
Kétszer is szültem már és mind a kétszer a szülőszobán kellett nevet adni, majd következő nap jött egy nő és az összes újszülött gyereket anyakönyvezte. Ha éppen akkor nincs ott az apuka akkor simán mondhatom, hogy inkább legyen más neve a gyereknek. Ha abban a kórházban is úgy van akkor ezt meg tudod tenni. De én ezt az opciót nem ajánlom mert tuti, hogy a párod megharagszik rád jogosan.
Inkább ülj le és mond meg neki, hogy neked ez a név nagyon nem tetszik, és anyukád is szomorú lenne, ha csak a másik nagymama nevét kapná a gyerek.
Mi úgy csináltuk, hogy én írtam egy Listát, ami nekem tetszik, elég hosszú volt. Mindkettőnél bevált, az egyik fiú, a másik lány. Így mindkettőnknek tetsző név került kiválasztásra. Bár az is igaz, hogy én nyitottabb voltam a nevekre, mint ő.
Ezt a módszert bátran ajánlom mindenkinek!
Az hogy ő választ teljesen azt jelentinálatok, hogy nincs beleszólásod?
Azért kérezem, mer nálunk ez nem így működik.
Igaz csak az esküvő szervezésnél merült fel komolyabban ez a téma.
Pl fotózáshoz a férjem ért...megbeszeltük, hogy ő választ...
Összeszedtünk egymástól függetlenül 5-6 fotóst... Én megmutattam az enyémeket nekiő a övéit..észérvekkel megindokokoltam melyik miért tetszik, és miért nem... Ő is... Maradt 3..ebből ő választott...
Minden ilyesmivel így soktukk... Van x dolog ami tetszik mindkettőnknek, de azok közül az választ akiben előtte megegyeztünk..
Off
akkor már inkább Julianna..
Bocsi..
Nem vagyunk a grease-ben:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!