Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit irjak a baratomnak arra h...

Mit irjak a baratomnak arra h rakos a mamaja h nyugtassam?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vannak rákbetegségek, amik egész jó arányban gyógyíthatók, főleg ha korai stádiumban diagnosztizálják. Ha ilyenről van szó, beszélhetsz arról, hogy ismerőseid körében ez is meg az is kigyógyult ebből a betegségből. Nekem van ismerősöm, akinek az 1970-es évek elején amputálták egyik mellét mellrák miatt. A mai napig él, köszöni jól van, és nagyon jól néz ki. 80 év felett van már, de nem néz ki 70-nek sem. Viszont az én férjem fél éve halt meg a legagresszívebb rákban, ahol a betegség felfedezésétől számított 1 éves túlélésre az esély 2 %,ha korai stádiumban felismerik a daganatot. Ő a diagnosztizálás után 6 hét múlva halt meg, és minden nap láttam, hogy ma sokkal rosszabbul van, mint tegnap volt, és nincs remény, nincs idő a kezelésre. Borzalmas időszak volt végignézni a szenvedését, iszonyú fájdalmait, és a tehetetlenség, hogy nem tudok segíteni rajta, hiába van pénz, hiába van ismeretség. Nos engem nagyon zavart, ha valaki azzal vigasztalt, hogy "meg fog gyógyulni" hiszen láttam, mennyire fogy, milyen rohamosan romlik az állapota. Ha valaki csak némán átölelt, abból éreztem, hogy együtt érez velem.
2013. nov. 24. 22:19
 12/12 anonim válasza:
Csak szorosan öleld magadhoz ... és semmi kép ne kezd el nyugtatgatni mert rosszabb lesz . csak öleld meg aztán tereld el a figyelmét,viccelődj vele persze csak ha nincs nagyon magába zuhanva mert ha nagyon a szíve ügye akkor ink. ne mert nagyon rosszat értsz el vele ... Ha nagyon magába zuhant csak jó szorosan öleld meg és hadd hogy maga fogja fel és hogy maga mondja el ... nem kell eröltetni semmit.
2013. nov. 27. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!