Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Azt akarja, hogy költözzek el?

Azt akarja, hogy költözzek el?

Figyelt kérdés

Főiskolára járok, nagymamámnál élek, de vannak olyan gesztusok részéről, mintha zavarnám el akarna üldözni!

Pl. van egy szoba, ahol alszom de minden reggel bejön oda és hangosan elkezd telefonálni, szinte kiabálva, mikor én még aludnék...

A ruháimmal nem tudom mit csinál, de mosás után kb 2 számmal kisebbek, rám se jönnek..

Néhány cuccomat meg úgy elrakja, hogy sosem látom viszont!

Akármikor főz valamit, MINDIG belefőz valami olyan hozzávalót, amiről tudja, hogy nem szeretem! Majd amikor a suliból hazaérek, mondja, hogy van kaja! és nem érti miért nem eszek belőle.

És még sok ilyen, de nem akarok regényt írni.

Nem tudom, ezekkel talán arra céloz, hogy költözzek el? Nem dolgozom, nem tudnék fizetni egy albérletet, akkor mégis hova?

2013. okt. 29. 10:20
1 2
 11/11 Krakuta válasza:
74%
főbérlőm 95 éves/nyugodtan írhatom,h banya/,agyilag teljesen épnek tűnik. Mindaddig,míg az ember nyalja a seggét... Fizikailag meghazudtola korát... Nos,ha egyszer teszek,v a bérlőtársak tesznek vmi neki nem tetsző dolgot,akkor már kezdheti ásni az ember a sírját. :D több alkalommal kitaláĺta már,h megloptuk,becsaptuk. De a rendőrség szó hallatán eltereli a szavakat egyből mäs irányba. Ennyit a jó öregekről. :D
2013. nov. 1. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!