Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Egyet értesz azzal, hogy...

Egyet értesz azzal, hogy teljesen természetes az, hogy egy nagyszülő jobban szereti (vagy közelebb áll hozzá) a lánya gyerekét, mint a fia gyerekét?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó kérdés ,én se láttam még! Akinek nem tetszik,nem kattint rá és főleg nem pazarolja az időt a fröcsögéssel ugyebár! Már persze ha nem direkt ezért jár ide!:)

A kérdésedre válaszolva! Én most úgy érzem,hogy nem alakulna ki az a kötődés a fiam gyerekével,mint a lányoméval! De ezt lehet csak most gondolom,mert még csak a lányomnál van gyerek és első unoka és imádom mindenek felett! Valószínűleg ha megadatik és a kezembe foghatom majd a fiam gyerekét is,ugyanúgy fogom szeretni mint az első unokát,de ott már nem lesz meg a nagymamaság újdonságának varázsa!:)A másik pedig,hogy ...na ezt most hogy írjam,hogy ne kössenek belém....szóval a lányomé az tuti a miénk,de ugye a fiamé...! Előre bocsi a leendő menyemtől!:)

Egy viszont tuti biztos! A menyem szülését nem fogom végig idegeskedni és aggódni úgy mint a lányomét! Annyira sajnáltam és úgy szerettem volna rajta segíteni és megőrültem a tehetetlenségtől,hogy látnom kell a saját gyerekemet szenvedni! Na ez a menyemnél már nem lesz! Hála istennek!

2013. szept. 9. 15:23
 12/14 anonim válasza:
En sajnos sajat tapasztalatbol egyet ertek. A nagymamam sokkal jobban szereti az unokatestvereimet, mint engem es a testvereimet. Ok nemetorszagban elnek, es mindig repul ki hozzajuk, elhalmozza okez ajandekkal. Neke. a szulinapomat is alig tudja, pedig egyutt elunk. Eleg elszomroito, de sajnos en ezt tapasztaltam...
2013. szept. 18. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam valahol, hogy pl egy nagyszülő abban biztos lehet hogy a lánya gyereke a lánya gyereke.. Hiszen ő szülte. De abban nem lehet biztos, hogy a fia gyereke a fia gyereke. Ha érted.

Ez érdekes de sokszor ez miatt távolságtartóbbak, és nem is azért mert ez tudatos lenne, persze arra is van példa.

2013. szept. 25. 23:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezek szerint jól gondoltam.

Én ezen sokat gondolkodtam régebben, és ugyanez jutott eszembe.

A lánytól született gyereket nem szülhette más. Viszont a fiának a párja összefekhetett bárkivel és emiatt kialakulhat olyan helyzet, hogy a lánya gyerekét szereti jobban.

Nem minden esetben lehet ez így, de olykor tuti.

2013. nov. 3. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!