Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak a nagymamámmal,...

Mit csináljak a nagymamámmal, hogy ne hívogasson naponta a semmiért?

Figyelt kérdés
Igazából sosem volt túl jó vele a kapcsolatom sem nekem, sem anyukámnak. Persze néha elmegyünk hozzá meg elbeszélgetünk 1-2 órát, de napi szinten felhív azért, hogy negyed óráig kérdezgessen arról, hogy mit ebédeltem, ki csinálta, mikor csinálta, hogy csinálta, finom volt-e. Ezután elkezd általában apukámról kérdezgetni, hogy hogy van, mit csinál, meddig dolgozik, stb. (de vele sokkal jobb a kapcsolata, mint anyukámmal, a saját lányával, tehát nem tudom megérteni, hogy miért nem tőle magától kérdezi meg ezeket). Állandóan ki van akadva azon, hogy mi fel nem hívnánk őt soha, azért, mert nem akarunk naponta a semmiről beszélni. Anyát is felhívja minden nap 2-szer azért, h megkérdezze h melege van-e, meg csak röhög a telefonban. Egyszerűen nem tud mit kezdeni otthon magával és telefonálgat egész nap. Ha meg nem vesszük fel neki a telefont, akkor elmond mindennek meg megsértődik. Hogy lehet ezt kezelni úgy, h ne bántsuk meg, de valahogy a tudtára adjuk, hogy nem szeretnénk a semmiről beszélni állandóan? Ő ki van akadva, hogyha bárki is megzavarja amég délután alszik, de az nem érdekli, hogy mi este holt fáradtan érünk haza a munkából/iskolából és szeretnénk pihenni, simán kérdés nélkül beállít és elkezdi rendezgetni a lakást meg osztani az észt, hogy mit hogy kellene csinálnunk. Ti mit tennétek?
2013. aug. 12. 11:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

engem neten (igen, neten!:D) zaklatott minden nap, de én sem kedveltem őt túlzottan, ő pedig azt hitte, legjobb barátnők vagyunk...

elkezdtem hanyagolni, akkor mindent a fejemhez vágott, de a 100adik lekoptatás után felfogta a dolgot. azóta csak akkor ír rám, ha valami fontos dolog van.:)

2013. dec. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!