Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak? Nagy a baj!

Krissz1997 kérdése:

Mit csináljak? Nagy a baj!

Figyelt kérdés

Nagymamámat ma elvitte a mentő mert összeesett,most az intenzíven van és az orvosok azt mondták lehet hogy meg fog halni.nem tudom mit csináljak meg őrülök.anyukám után őt szeretem a világon mindennél jobban,bármit megtennék hogy minden jó legyen de semmit se tudok tenni...mindjárt sírok,a legjobb haverom nincs itthon vele nem tudok beszélni,túl sok barátom nincsen akivel napok óta együtt vagyok lány,vele nem tudom hogy merjek-e beszélni...nem tudom mit tegyek,kimegyek éjszaka egy rosszabb környékre verjenek össze addig se kell ezen aggódnom vagy veszek zöldet és leoffolom az agyamat vagy nagyon berugok,nem tudom mit tegyek,teljesen kivagyok

16/f

2013. aug. 2. 21:13
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szerintem tudsz rajta segíteni!! Menj be hozzá, mert ha rég nem látott ő jobban ki lehet akadva. Örülne neked ha láthatna. ÉS ne félj a csövektöl egyebektől, hiszen éppazok segíteneke neki életben maradni.
2013. aug. 9. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!