Mit csináljak? Nagy a baj!
Nagymamámat ma elvitte a mentő mert összeesett,most az intenzíven van és az orvosok azt mondták lehet hogy meg fog halni.nem tudom mit csináljak meg őrülök.anyukám után őt szeretem a világon mindennél jobban,bármit megtennék hogy minden jó legyen de semmit se tudok tenni...mindjárt sírok,a legjobb haverom nincs itthon vele nem tudok beszélni,túl sok barátom nincsen akivel napok óta együtt vagyok lány,vele nem tudom hogy merjek-e beszélni...nem tudom mit tegyek,kimegyek éjszaka egy rosszabb környékre verjenek össze addig se kell ezen aggódnom vagy veszek zöldet és leoffolom az agyamat vagy nagyon berugok,nem tudom mit tegyek,teljesen kivagyok
16/f
Szia !
Akkor viszont reggel az legyen az első utad hogy bemész hozzá !
Ha írtozól a kórháztól ha nem !!!!!
Be kell menned , beszélj hozzá , fogdd meg a kezét . Legyél ott vele !!!!
Ma este pedig ne menj sehova , maradj otthon , nehogy berugj vagy más hülyeséget csinálj !!!
Jobbulást a nagymamádnak ! És írj mi lett vele !
A szüleiddel beszéld meg a bánatod.
Meg fogják érteni,hisz nagymamád és szereted.
Egyébként,ha szeretnél,nekem is írhatsz és beszélhetünk.
16/L
16/L vagyok.
Ha valami hülyeséget csinálsz (berugsz,kimész oda ahol megvernek stb.) azzal csak ártasz magadnak,a szüleidnek is.
És a mamád se örülne neki.
Szóval tényleg inkább vagy a szüleiddel beszélj,vagy azzal a lánnyal.
Érthető hogy ez nagyon idegesít.
Szerintem is menj be a kórházba.
Biztosan örülne neki ha látna!
Ha nincs magánál azért beszélj hozzá.
Lehet hogy az segít (neked vagy a mamádnak)"kimegyek éjszaka egy rosszabb környékre verjenek össze addig se kell ezen aggódnom vagy veszek zöldet és leoffolom az agyamat vagy nagyon berugok,nem tudom mit tegyek,teljesen kivagyok"de ez biztos hogy nem!Később megbánod,de akkor már nem tudod visszacsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!